Stephana a Dja Kennyho sem len tak zbežne pozrel ale vlastne nič mi nepovedali len kecali vo vzduchu (nič v zlom) - takže neviem rozhodnúť ktorý z menovaných je naj
pozeral som viacerych ale ja neviem, nechcem byt zly ale dokopy nic nepovedali, hlavne teraz stephan sa tam len smeje do kamery a sem tam nieco povie, nechapem ako to moze niekoho bavit pozerat
keď ja chcem zostať nestranná a nezainteresovaná, lebo všetkým rovnako držím palce, a chce to odvahu, aj keď si zrejme všetci myslia, že je to kus narcizmus a ega. ale chce to odvahu!!, a preto im držím palce všetkým. aj ked mam jedneho favorita, radsej ho neprezradím. a dnes skúsim pozrieť každéh
neviem ale príde mi to ako nejaké pretŕčanie sa, a keď nemám nejaký aspoň ten najmenší moderátorsky talent a zmysel pre humor, tak sa určite nebudem niekde otŕčať a zbytočne tým zaťažovať sieť nie? to ste radšej mohli vymyslieť nejake video show alebo čo, lebo v tomto nejako nevidím zmysel ale absolútne
samozrejme že video blogy nemajú úroveň, žiadnu ani tie moje, ale hlavne že je to naša tvorba nie?
@DjKenny ma problem lebo nevie najst vhodnu temu... rozmyslame aku show by mal mat djkenny, o com by mal vysielat... hladame spravny format pre dídžejakennyho. takže nápady sem sa sem
kenny proste nevysielaj keď nemaš napady...lebo niekto ti povie hovor o celosvetovom miery a ty to budes furt opakovat... fakt ak nevieš o čom tak nevysielaj,maš to tak isto ako s videoblogmi...
je to vrchol birdzovskej demencie a trapnosti...
ako keby nestacili totalne nesmiesne a trapne videoblogy, este tu musi byt aj liveshow?
prehnane...moc moc prehnane
@peter_piper ale no...nebud taky zly ak sa ti nepacime.nesleduj nas.... ti co sa chcu ukazat,tak ich nechaj birdz je tu nato aby sme sa ukazali... nekaz nam zabavu
Ako @stephan ma riadne pobavil...proste vie veci tak podarene povedať.Dala som ti hlas keďže si mi zlepšil náladu,ktorú nevedel nikto iní Fakt vďaka
No musím povedať že ma dosť zaujal @gabosh .Stále rozpráva,má o čom,má nápady...to je moderátorský talent naozaj...nehovori bludy proste trefne veci..no,čo sa týka vysielania fakt trieda the best
Jednoznacne Gabosh, malo to vtip, akutaku piontu a prosto jeho pozeram rada.Okrem neho som videla len Stephana, ale to bolo strasne, prepac, ber to ako konstuktivnu kritiku, po 20 minutach zapisovania mien na tabulu, neprislo nic lepsie, len technicke problemy. Snat to bude lepsie.
A DjKennyho si viem zivo predstavit ake to bolo strasne.
Inac mozno by nebolo na skodu urobit nejaku tematicku relaciu o niecom. Dajte si nejaku temu ktorej rozumiet, bavi vas a o tom nakrucajte. Urcite to bude zaujimavejsie ako nejake tlachanie o nicom.
- jednoznačne sa mi najviac páčil @misterkuxo , to bolo niečo úžasné...
- @gabosh a @stephan udržovali svoj štandart, boli v pohode, nevynikali nad sebou
- @tenpaticovi to včera nevyšlo, ale dneska bol v pohode...
Teším sa na dnešnú tenpaticovú večernú show, a na zajtrajšiu stephanovi, keď ju tak propaguje a keď tam dáva aj súťaž o ipod
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
pozeral som viacerych ale ja neviem, nechcem byt zly ale dokopy nic nepovedali, hlavne teraz stephan sa tam len smeje do kamery a sem tam nieco povie, nechapem ako to moze niekoho bavit pozerat
samozrejme že video blogy nemajú úroveň, žiadnu ani tie moje, ale hlavne že je to naša tvorba nie?
alebo ZOBOR? ktorý je lepší?
snad sa nebudes len tak pretrcat a hovorit co ti my povieme aby si povedal? mne nad tymto zostava rozum stat..
ako keby nestacili totalne nesmiesne a trapne videoblogy, este tu musi byt aj liveshow?
prehnane...moc moc prehnane
No musím povedať že ma dosť zaujal @gabosh .Stále rozpráva,má o čom,má nápady...to je moderátorský talent naozaj...nehovori bludy proste trefne veci..no,čo sa týka vysielania fakt trieda the best
A DjKennyho si viem zivo predstavit ake to bolo strasne.
@19 ročné dievča
@misho777
@tysha
@seagull1
@lvanka
@pawlo
@eraser
@lovely
@sharkys
@nikuska7
@mamradadeli
@harlequin
@matii
@saraarachel
@lucka511
@neutral001
@tia999
@millie
@owad
@myselfia
@peterkoo
Tak sledujte @stephan (www.stephan.webka.sk)
5.januára od 20:00 do 21:00 hod. (pondelok)
SÚŤAŽ O iPOD Shuffle
- jednoznačne sa mi najviac páčil @misterkuxo , to bolo niečo úžasné...
- @gabosh a @stephan udržovali svoj štandart, boli v pohode, nevynikali nad sebou
- @tenpaticovi to včera nevyšlo, ale dneska bol v pohode...
Teším sa na dnešnú tenpaticovú večernú show, a na zajtrajšiu stephanovi, keď ju tak propaguje a keď tam dáva aj súťaž o ipod
STEPHAN JE SPONZOR
(segre som iPod Shuffle preplatil)