bože videla som jednu fotku, kde baba z našej školy sedela na gauči s celou svojou rodinou (rodičia brat a sestra) a všetci mali mikinu JBMNT a každý inej farby :ble:
nechápem trošku
To sú všetky do jednej super mikiny, ukážu, že si originálny a máš skvelý vkus nielen v hudbe. Je ťažké vybrať jednu, ja napríkad vlastním z každej aspoň jednu farbu a obliekam si ich podľa toho, za akého kokota chcem byť.
neviem čím to je, ale každý rok ma dokáže nejaká módna vychytávka nasrať, neónové sračky, topánkopapuče z New Yorkeru, nevkusné mikiny SMKKT...ktovie na čo som ešte zabudol
akoze strapo je s nich naj ale mikiny mna netrapia inak kde kurva mam teraz sledovat novinky v repe ked uz neexistuje hip-hop.sk a ten bbarak ci co to je nemam rad ? ludia co pocuvate rep ako to riesite ? ja uz som normalne pomaly prestal rep pocuvat odkedy neni ta stranka dpc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
nechápem trošku
predpokladám že je určite z toho istého okresu ako ja