to je ten maly co chodi na nemcoch? no neviem. nepaci sa mi ked sa hra maly na velkeho. ale pripomina ni toho jessiho. ci jak sa volal. no proste sa mi neloobi.
@scenetiffani toto si niekde ulož a pozri si to tak o 3 - 4 roky... vieš ako sa na tom nasmeješ???
aj ja si myslím, že tie 19 ky sú trápne. nemyslíš že je to trápne?? (och tá irónia) počúvať normálnu hudbu?? to nie je také ako keď 10 ročné dievča obraňuje chlapčeka čo sa hrá na neviem akého speváka.... sa spamätaj
Nepočula som z jeho tvorby ešte nič, takže ho nejdem odsudzovať, možno naozaj vie spievať (a minimálne je šanca že spieva lepšie než väčšina hviezd, ktoré keď začnú naživo, tak je to nepočúvateľné)
@scenetiffani prosim?? dievcatam od 10 do 16?? inak pohode,dievca? mozno tym 10-12 ano,ale ostatne na takeho chlapceka ani nepozru
na lyziarskom som raz uz okolo 2hej rano nemala co robit,tak som zobrala INko a tam som ho prvykrat videla ale nevedela som,ze "spieva" hlavne pesnicky o laske..ooooha..
@scenetiffani a kde,ked na slovensku nie?..tu nejde o krajinu..ale kazde dievca ide aspona na o rok-dva starsieh a tento chalan vyzera tak na 13-14..a nema vobec zmutovany hlas..strasne decky..preto skor tie 10-13 rocne dievcata ho mozno beru
@Scenetiffani ked ti to nevadi, tak naco to pises, kazdy ma svoj nazor, podla mna je to len obycajne decko, ktore skonci tak isto, ako kazdy teenager v hollywoode, pretoze nemaju detstvo
...až som si ho pustila na Youtube, aby som náhodou nebola mimo a neprávom niekoho obviňovala, že nevie spievať (teda, aspoň mne sa to nepáči)...teraz,ho však môžem obviniť právom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
Mam maly dotaz; kto je ten muz?
Bože jak ja by som kopal do hlavy také typy...
Este ze je tolko drbnutych 14tiek co ho pocuvaju
aj ja si myslím, že tie 19 ky sú trápne. nemyslíš že je to trápne?? (och tá irónia) počúvať normálnu hudbu?? to nie je také ako keď 10 ročné dievča obraňuje chlapčeka čo sa hrá na neviem akého speváka.... sa spamätaj
Ale toto musím...
na lyziarskom som raz uz okolo 2hej rano nemala co robit,tak som zobrala INko a tam som ho prvykrat videla ale nevedela som,ze "spieva" hlavne pesnicky o laske..ooooha..
No..žiadna