teraz mi príde na um len táto, má niečo do seba, keď si ju púšťam tak mávam pocit, že všetko sa zrazu obráti na dobré; nielen pre mňa, ale akože pre celé ľudstvo a jeho budúcnosť ..
@lolblake Máš pravdu. Tú pesničku sa kľudne dá počúvať, ak máš chuť plakať a smútiť, lenže nedá sa ju chápať ako vyslovene pesimistickú a negatívnu, skorej je o takej... menej viditelnej pravde. Mne prináša taký vnutorný pokoj, zmierenie a nádej. : ) Ako som napísal, snáď úplne všetko čo počúvam je také smutné, pesimistické a mierne depresívne
Mam vela takych tych euforicnych zimomriavkovych co som si pustavala ked som mala pocit ze sa od radosti rozletim na molekuly, ale tento pocit uz tusim zmizol z mojho pocitoveho repertoaru..
Ale automaticky ma napada McGey - Poklad - bo ako jedina vo mne vyvolava celkom iny typ pozitivna.. takeho motivujuceho, ze mam chut konat dobro a zacat zit a nedevastovat sa vsetkymi prostriedkami a uvedomit si ake super su vsetky tie bezne veci ktore som prestala vnimat cakajuc kedy ma ovali po hlave dychberuca euforia. Niezeby to prekrocilo stadium parminutoveho uzasu ze zivot je uchvatny a ja som skazena svina ze si ho nevazim, ale aj tak.. Parkrat mi pomohla uvedomit sa a neupadnut uplne, skusit aspon vystrcit nos z toho vakua v ktorom si plavam.. A to je pri tom mojom nezlomne pozitivnom pristupe naozaj uspech
@nicmanenapada prosím, nie ja som sa v tom songu našla skrz naskrz, melódiou, rytmikou, textom, klipom a proste som hneď vedela, že to má byť presne toto, čo mi má hrať.
a bol by si už druhý človek, čo by odo mňa tento nápad prebral.
nehovorím, že iní sa v tom nenájdu,ale podľa mňa si taký song máš nájsť sám a cítiť, že to je presne ono, nie, že sa ti niekde taký nápad iba zapáči.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a inak napr toto:
♡
Ale automaticky ma napada McGey - Poklad - bo ako jedina vo mne vyvolava celkom iny typ pozitivna.. takeho motivujuceho, ze mam chut konat dobro a zacat zit a nedevastovat sa vsetkymi prostriedkami a uvedomit si ake super su vsetky tie bezne veci ktore som prestala vnimat cakajuc kedy ma ovali po hlave dychberuca euforia. Niezeby to prekrocilo stadium parminutoveho uzasu ze zivot je uchvatny a ja som skazena svina ze si ho nevazim, ale aj tak.. Parkrat mi pomohla uvedomit sa a neupadnut uplne, skusit aspon vystrcit nos z toho vakua v ktorom si plavam.. A to je pri tom mojom nezlomne pozitivnom pristupe naozaj uspech
@vsetci dakujem, zaujímavé kúsky ste mi sem nahádzali
a bol by si už druhý človek, čo by odo mňa tento nápad prebral.
nehovorím, že iní sa v tom nenájdu,ale podľa mňa si taký song máš nájsť sám a cítiť, že to je presne ono, nie, že sa ti niekde taký nápad iba zapáči.