@lenkaska1 mas pravdu, ale by nadavali ze tam neni taka moznost a nehlasovali by takto vidis kolko ludi by sa radsej preorientovalo ako by s nim nieco malo mat
@mia246 hej ved to, ze sam smrtelnik by to asi nedokazal aj tak je viditelne ze ten make-up je tmavsi ako jeho koza (aj v tom videu to bolo vidiet) cize clovek si to musi dat fakt na seba celeho ak nechce aby na nejakom mieste bol vidiet prechod..
najprv som ho chcela upraviť tak že by nemal tam tie pírsingy a dala by som tu obrázok tak, ale nejak mu nebolo vidno nosove dierky tak som dostala nápad...
@mia246 na to stacia aj vlasy a nohavice lebo ja by som sa strasne rada dala cela potetovat, teda fejs nie, ale ruky to hej a potrebovala by som to nejako zakryt =/ ale tak to je daleko, nemam peniaze ani na obed
@hoperpohroma ja si dávam stehienko potetovať ale až po letnej brigáde lebo nemám ani na pivo a dala by som si aj na hruď aj rukávy keby sa to dalo zakryť ozaj
@mia246 stehienko je fajn, to schovas hrud je uz tazsia, to by si nemohla mat vystrihy.. a rukavy =/ ach praca je cela take zlo.. teda tie predsudky.. by som bola uplne stastna keby som mala rukavy potetovane =/
@hoperpohroma no to teda ! hlavne farebné rukávy ...ňu ňu ňu ...a ešte som si chcela spraviť undercut ale to by mi teraz pred stužkovou neprešlo ...a ani tetovania na viditeľných miestach mi ako budúcej profesorke (snáď) neprejdu
aha zombie guy od gaga , sice si ho mohla poznať ešte pred Gaga, ale až Gaga ho preslávila , ver tomu, že keby s ním nespolupracovala, tak sa tu na fóre neukáže
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
najprv som ho chcela upraviť tak že by nemal tam tie pírsingy a dala by som tu obrázok tak, ale nejak mu nebolo vidno nosove dierky tak som dostala nápad...
ani ja som dodnes ten názov nevedela
podľa mňa to tetovanie je maximálne popiči, chel by som mať na to gule dať sa celý potetovať
aha zombie guy od gaga , sice si ho mohla poznať ešte pred Gaga, ale až Gaga ho preslávila , ver tomu, že keby s ním nespolupracovala, tak sa tu na fóre neukáže
a z mňa veci okolo takýchto típekov nezaújimajú, čiže žiadne články o ňom som predtým nečítal