No mohla by som ešte polemizovať aj o Bilboardoch a ako neskutočne nevkusne na mňa pôsobí celá modro-zelená pointa SaS-ky, ale keď s ním toľkí sympatizujete, asi to nemá tak ničivý antireklamný efekt ako na mňa, na všetkých.
Inak, absolútne sa mi to nechce hľadať, aké má kto logo po jednom. Je to niekde zobrazené spoločne? Tuším sa mi celkom pozdávala grafická jednoduchosť a tak trochu zaujímavá súrodosť 99% a tí ľudkovia z loga Obyč. ľudí ma vždy rozosmejú, čo je pozitívum.
@whitemoon Treba uznať, že majú v sebe zásadnú silu: Naozaj som si ic - ako jedny z mála - zapamätala a dokážem si ich zvizualizovať v pamäti . Ich "produkt" si však na základe toho aj tak "nekúpim", neexistuje.
A neviem, hm, možno sa mi skrátka to logo už príliš spája s transparentami. Ako zlé boli minulý rok, tak zlé sú aj tento a už sa desím najbližších volieb a vzhľadu nových a zbytočných reklám na konkrétnu politickú stranu. To sa nedá prehliadnuť. Dá sa to naučiť ignorovať, ale obísť nie.
zatial najdebilnejsie spraveny predvolebny banner co som videla bol pre pravo a spravodlivost proste je tam napisane velkym nevolte a potom malickym ze ake cislo mate volit a uplne malickym a ked idete v mhd ani nerozoznatelnym pismom nazov strany a to ich logo akoze fakt sranda tomu grafikovi by som nezaplatila ani cent.. toto je uplna antikampan
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
To robia malé detičky v škôlke , snažia sa na seba upútať pozornosť, ale ty už si podla fotky v predškolskom veku, tak sa na to chovaj.xixixi
mne sa páči toto logo najviac
a nepáči sa mi ani jedno logo, lebo sa nedokážem odosobniť a brať to len tak, bez toho, čo to symbolizuje
tie dva také pekné farebné
Inak, absolútne sa mi to nechce hľadať, aké má kto logo po jednom. Je to niekde zobrazené spoločne? Tuším sa mi celkom pozdávala grafická jednoduchosť a tak trochu zaujímavá súrodosť 99% a tí ľudkovia z loga Obyč. ľudí ma vždy rozosmejú, čo je pozitívum.
A neviem, hm, možno sa mi skrátka to logo už príliš spája s transparentami. Ako zlé boli minulý rok, tak zlé sú aj tento a už sa desím najbližších volieb a vzhľadu nových a zbytočných reklám na konkrétnu politickú stranu. To sa nedá prehliadnuť. Dá sa to naučiť ignorovať, ale obísť nie.
ale inak ich nenávidím =D