@qwer28 To by som brala aj ja. Ale máme slušnú alternatívu, Aussie Floydov.. bola som teraz vo štvrtok v Steelke na nich a musím uznať, že som nečakala že budú až takí dobrí. Áno, je to len revival.. ale naozaj kvalitný. A pokiaľ viem, Gilmour s nimi spolupracuje a veľmi ich podrporuje.
jednoznačne by sa mala vrátiť stará Sepultura s Maxom Cavalerom a prečo? pretože talú hudbu už nikdy nevytvorí nikto, ani soulfly ani cavalera conspiracy
kopytovci myslim ze aj nove skladby maju aspon teda pribeh prerobili karpina tiez neviem ci sa rozpadla, cosi som pocul, ale maju mat (alebo uz mali?) koncert s troma sestrami v BA. Trosku ma mrzi ze sa tu opakuju ale stale tie iste kapely. Ja by som bol napriklad rad keby sa dali opat dokopy orkrist a dovod? myslim ze to bola suverenne jedna z top troch kapiel co sa metaloveho undergroundu na slovensku tyka... posudte sami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Alebo Bloodbath, kt. je súčastnosti neaktívny.
Ale inak asi ani nič... ba hej, Cadacross!
Ale vraždila by som za starých Amoral a Duskfall.
A Amorphis. Ale tí by sa museli naklonovať, aby fungovali aj tí pôvodní a aj tí súčasní.
A teraz minútka ticha za Norther ešte s Petrim.
ten prvý album bol celkom sľubný
no a naspat by som chcela Nightwish s Tarjou
a inak nemam rada navraty kapiel..
a Nirvana...ale to asi ťažko
Prečo? Lebo Oasis.
A ináč z domácich Cliché.