Je tu viac zvrhlých mužov čo žiadostivo pozerajú na cudziu ženu.##Je tu viac závistlivých prípadne homosexuálne orientovaných žien.##Je to tak pol na pol (budem sa za obe skupiny modliť rovnako)
Všimli ste si, že tu na birdzi máte viac dievčat ako chalanov a pritom väčšina fotiek čo je v TOP-ke je dlhodobo s dievčatami aj keď by tam mali byť chalani, keďže je tu viac dievčat a dievčatá by mali pozerať chalanov. Mňa napadajú dva hlavné dôvody prečo je to tak. Buď sú chalani natoľko zvrhlí že stále pozerajú ženy až ich fotky naskáču do TOP-ky, alebo sú tu ženy natoľko závistlivé že s neprajníckou nenávisťou zazerajú na fotky svojich sokýň prípadne je tu veľa žien homosexuálne orientovaných.
Ktorá možnosť je podľa vás pravdivá? Nech sa môžem modliť o spásu tej skupiny, kde je týchto hriešnikov najviac a tak dosiahnem lepšieho účinku modlitby .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ktorá možnosť je podľa vás pravdivá? Nech sa môžem modliť o spásu tej skupiny, kde je týchto hriešnikov najviac a tak dosiahnem lepšieho účinku modlitby .
Ďakujem.
» www.birdz.sk/forum/je-na-bir...
Odporúčam sa modliť za celý Birdz, koľko zverstiev je tu ešte len páchaných v zákulisí, rrr .
len proste zbožňujem krásu žien, obdivujem, nezávidím...
ale super nick, pastor!
ale pomodli sa za mňa, som bisexuálna
@0 :