anette odišla už? ...fú....
ako orovnávať "kt. je lepšia" anette a tarju je pičovina... dá sa to že : "Ktorá sa vám v nightwishe viac páčila"
a aj keď nightwish s anette som už nejak nepočúvala, tak anette mám vcelku rada... je proste dobrá...
dá sa to porovnať s tým keď z Tristanie odišla Vibeke a nahradila ju hentá talianská chachara... to ešte len začalo byť príšerné!
tam je speváčka? a ja reku, že je tam nejaký pritepleny metalista
tak potom dávam tu, čo tam bola ako prva, keďže nw som v ušiach zachytaval pred 8 rokmi
A inak mi príde odveci sem pchať Floor, nakoľko im tam len zaskakovala na koncertoch, to tu podľa tej logiky môžeme spraviť strašne dlhú anketu o tom, kt. ich spevák bol najlepší.
(A v poslednej dobe sa mi vcelku vytvorila alergia na Tarjikin hlas)
V podstate však súhlasím s Lawey a dodávam, že Anette mi bola vždy sympatickejšia.
asi prva ale tazko povedat aj druha mala pekny hlas.
Mená ich neviem, ale napr v amarath co bola ta druha tak ta ma pekny zensky hlas, ale druha skor tak operny v tom je unikatna a aj velmi dobra na takuto hudbu.
Vlastne ani neviem, ale akosi mi prišlo ľúto, že Anette nemala ani jeden hlas. A napriek tomu že som nikdy nebola najväčší fanúšik Nightwishu, tiež mi príde sympatickejšia.
@lowinqa ja viem, že odišla, ale Floor tam nie je natrvalo, ona tam je len aby im mal kto odspievať turné a podobne, sami si nie sú istí, či s ňou chcú aj niečo nahrať
Tarja ma úžasný hlas a väčšinu jej piesní milujem
Po tom, čo odišla, začali všetci na Anette nadávať, pričom je jasné, že nemôže mať rovnaký hlas ako Tarja... Od nej sa mi tiež páči kopa piesní, ale Tarju stále beriem ako klasiku .
Floor nie je ich oficiálna speváčka, ale tak.... hlas má dobrý, ale pripadá mi maximálne nesympatická...
@lowinqa no veď kľudne môže, mne je to vlastne aj tak jedno, lebo takáto hudba už ide mimo mňa... mňa akurát zaujal album Dark Passion Play a potom, keď vydali ten posledný album, tak som z toho mal až strach... vlastne už mi je zle pomaly aj z Within Temptation, a to už je čo povedať mimochodom natočili pieseň s Tarjou, tak sa vám isto bude páčiť, ale mne už nie
Keď to Anette začalo konečne sedieť a fachať s nimi, kď mala pesničky, ktoré mohla spievať na koncertoch miesto Wish I had an Angel (trochu pokazilo celý dojem z koncertu, keď to tam švihla :/) .... tak odíde... Ale tá Floor má krásny hlas Taký prechod medzi Tarjou a Anette. Vyspieva aj to aj to... Dúfam, že sa dočkám albumu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ako orovnávať "kt. je lepšia" anette a tarju je pičovina... dá sa to že : "Ktorá sa vám v nightwishe viac páčila"
a aj keď nightwish s anette som už nejak nepočúvala, tak anette mám vcelku rada... je proste dobrá...
dá sa to porovnať s tým keď z Tristanie odišla Vibeke a nahradila ju hentá talianská chachara... to ešte len začalo byť príšerné!
tak potom dávam tu, čo tam bola ako prva, keďže nw som v ušiach zachytaval pred 8 rokmi
(A v poslednej dobe sa mi vcelku vytvorila alergia na Tarjikin hlas)
V podstate však súhlasím s Lawey a dodávam, že Anette mi bola vždy sympatickejšia.
Mená ich neviem, ale napr v amarath co bola ta druha tak ta ma pekny zensky hlas, ale druha skor tak operny v tom je unikatna a aj velmi dobra na takuto hudbu.
Po tom, čo odišla, začali všetci na Anette nadávať, pričom je jasné, že nemôže mať rovnaký hlas ako Tarja... Od nej sa mi tiež páči kopa piesní, ale Tarju stále beriem ako klasiku .
Floor nie je ich oficiálna speváčka, ale tak.... hlas má dobrý, ale pripadá mi maximálne nesympatická...
Ale inak... najviac milujem Marcov hlas
» nightwish.com/en/band/members...
z toho vyplýva len toľko, že oficiálna nová speváčka zatiaľ ešte medzi nimi nie je