Pár ludí čo zomrie pri extrémnej zábave je podľa mňa vlastne celkom normálne, že k tomu dojde. Na Evereste je napríklad tiel...
750 ľudí zomrie v snahe o lepší život a niektorí sa tu idete posrať z toho ze 5 belochov sadlo do ponorky, ktorej majitela "Irituju bezpecnostne poziadavky" a zheblo...
@karlotiskot@10 debaty na tému "co je horsie" je ideálne nezačínat na co je dobre taketo porovnavanie? Dnes to bola prvá správa v TV novinách, znamená to, ze je to najhoršie? Nie. Vysvetlila som, prečo má práve toto zaujalo.. inak ja spravodajstvo ani moc nesledujem.
Ale keď už, tak je mi najviac ľúto toho 19 ročného chalana, ktorý chcel len potešiť oca a nemal ani chuť tam ísť a mal z toho obavy..
Ostatní myslím boli uzrozumeni s tým rizikom..ako ked horolezci idu na spominani Mt.everest...
@lenkaska1@11 No hlavne ide o to, že tých ľudí nikto neriešil, ani keď bol čas zatiaľ čo týchto rieši celý svet.
Neviem... Boli to dospelí ľudia, čo šli na extrémny ponor s človekom, ktorý sa o bezpečnosti vyjadroval ako o prekážke v ponorke, ktorá teda nebola žiadne terno... Je mi ľúto každého života, oka, ale zas keď už riešiť utopených ľudí... Asi ma fakt viac mrzí to čo sa stalo tým migrantom, boli tam aj deti, ako a nešli tam preto aby urobili rodičovi radosť a zdieľali spolu zážitok z plavby...
@karlotiskot@12 tak to je ozaj na zamyslenie..hlavne ked si človek vezme, koľko peňazí musela stat celá tá patriaca akcia...
Ale zase sa opakujem, mňa toto zaujalo z praktického hľadiska, tak ako niekoho zaujima let do vesmíru napr....
@lenkaska1@13 Z technického hľadiska to bolo jednoduché. Ten človek bol idiot a dosledok bol nevyhnutný. Ako keď lezieš v trenkách na Everest a zamrzneš... Proste čo sa dalo čakať?
@karlotiskot@14 Mňa to tiež až tak nechytilo, ale musím uznať, že každý deň sa takýto exemplárny prípad zlyhania neudeje a tak to môže byť pre niekoho zaujímavé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale nerozumiem tvojej motivacii zakladat taketo fora a celkovo tvoje posobenie tu na B.
» www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranic...
Pár ludí čo zomrie pri extrémnej zábave je podľa mňa vlastne celkom normálne, že k tomu dojde. Na Evereste je napríklad tiel...
750 ľudí zomrie v snahe o lepší život a niektorí sa tu idete posrať z toho ze 5 belochov sadlo do ponorky, ktorej majitela "Irituju bezpecnostne poziadavky" a zheblo...
Ale keď už, tak je mi najviac ľúto toho 19 ročného chalana, ktorý chcel len potešiť oca a nemal ani chuť tam ísť a mal z toho obavy..
Ostatní myslím boli uzrozumeni s tým rizikom..ako ked horolezci idu na spominani Mt.everest...
Neviem... Boli to dospelí ľudia, čo šli na extrémny ponor s človekom, ktorý sa o bezpečnosti vyjadroval ako o prekážke v ponorke, ktorá teda nebola žiadne terno... Je mi ľúto každého života, oka, ale zas keď už riešiť utopených ľudí... Asi ma fakt viac mrzí to čo sa stalo tým migrantom, boli tam aj deti, ako a nešli tam preto aby urobili rodičovi radosť a zdieľali spolu zážitok z plavby...
Ale zase sa opakujem, mňa toto zaujalo z praktického hľadiska, tak ako niekoho zaujima let do vesmíru napr....