@laira - jj môže byť... len nesúhlasím, že Ronan tam nedal svoje srdce... ja mám práveže pocit z celého jeho "SONGS FOR MY MOTHER", že skutočne to spieval len pre ňu... pokiaľ viem, tak mu roku 2003 zomrela a vtedy vyšlo aj pôvodné - THIS IS YOUR SONG... a potom roku 2009 na deň matiek urobil tento album prespievaných skladieb, ktoré mala najradšej na jej pamiatku. Preto si myslím, že do každej srdce dal a ono fakt podľa mňa treba hlavne počuť.
@3 toto okolo toho songu som nevedela.. ale aj tak ked si vypocujem obe podania piesni, tak skor uverim "I believe I can fly", ze R Kelly fakt veri.. a nehovorim, ze to Ronan spieva zle.. pekna verzia tiez.. ale R Kelly akoby do toho dal viac.. aspon pre mna
@endre-silentname mimochodom ak si nečítal, tak si môžeš prečítať môj blog o Boyzone, ktorý som tuším pred dvoma dňami písal
a k tvojej otázke... nemôžem hlasovať ani za jedno ani za druhé, a to len z toho dôvodu, lebo R. Kelly je soulový spevák a černoch, takže jeho hlasové proporcie a celkovo systém spievania je úplne odlišný od toho čo má Ronan, z čoho vyplýva, že aj jedna verzia aj druhá má čo dať a povedať
od R Kellyho..ale inak tu pesnicku nemusim...minule som akurat isla busom a v radiu tato pesniicka..isla mi poriadne na nervy..hlavne tie opakujuce sa refreny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a k tvojej otázke... nemôžem hlasovať ani za jedno ani za druhé, a to len z toho dôvodu, lebo R. Kelly je soulový spevák a černoch, takže jeho hlasové proporcie a celkovo systém spievania je úplne odlišný od toho čo má Ronan, z čoho vyplýva, že aj jedna verzia aj druhá má čo dať a povedať