citala som vsetky ale nepamätam si rozdiely medzi nimi, jedine mi utkvela v pamäti ta prva, ostatne su vazne na jedno kopyto.,. ale to miluj ma ironicky je celkom prakticka kniha plna odveci rad
čítala som od neho polnočný denník len, lebo to všetci ospevovali. tá kniha bola úplne mimo reality, nevedela som sa sústrediť na nič iné, iba že odkiaľ berie hlavná postava prachy na taký život.. a hlavne, bolo to pre mňa prioritné preto, lebo v tej knihe sa nič iné nedialo.
tie pseudoufilozofické reči ma nejako nezobrali, ešte aj tie mi prišli povrchné. to si fakt radšej prečítam hiraxovu sektárčinu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
alebo to nakoniec skoncilo v spalni??
uff ani neviem, take "dolezite" informacie takych "hodnotnych" knih zabudam tak rychlo az sa mi to paci
čítala som od neho polnočný denník len, lebo to všetci ospevovali. tá kniha bola úplne mimo reality, nevedela som sa sústrediť na nič iné, iba že odkiaľ berie hlavná postava prachy na taký život.. a hlavne, bolo to pre mňa prioritné preto, lebo v tej knihe sa nič iné nedialo.
tie pseudoufilozofické reči ma nejako nezobrali, ešte aj tie mi prišli povrchné. to si fakt radšej prečítam hiraxovu sektárčinu.