@nicmanenapada hej? ja neviem, videla som ich iba na fotke vypocula som si nejake songy... nech pridu na vychod do Presova, urobim im slusnu propagandu
...inak k teme...ked uz su tam take multizanrove kulty nemuseli by sme zabudat aj na Blue Öyster Cult,Thin Lizzy,Misfits,Van Halen, Deep Purple,Ufo,Status Quo,Diamond Head,Motorhead a kopu dalsich
...a myslim,ze je velmi tazke vybrat z tychto kapiel tu najlepsiu,pretoze kazda ma svoje zasluzene zastupenie v hudobnej historii
pink floyd.. zdá sa mi to, alebo ich tam nevidím ? inak, je to kombinácia viacero, tak .... vlastne všetky okrem bítlsákov... tých fakt nemôžem ani v rádiu ale z uvedeného NAJVIAC scorpions a led zeppelin a ostatné sú na rovnakej úrovni... a ešte aj gn´r
urcite kviin z toho co tu je ( v zavese so skorpionmi ) kazdopadne tam rozhodne kapela iron maiden nema co hladat, pretoze to ma od rocku ( a hlavneho klasickeho ako su beatles, zeppelini, queen ) velmi daleko
@idea ach, tí chlapi čo ti budem hovoriť zlá, zlá som ... však on to raz pochopí, musí ...takže pre teba @shroomy Vieruliatko ťa ľúbi ...ale inak je moja ... majetnícka mrcha je zo mňa
@Tesfaye kua mal si vybavit aby bolo mznosti na odpovede viac a boli by aj ine ... aj tak si napisal ktore su tvoje, takze to viac menej splnilo ucel ci ???
nikdy nedam na prvu priecku jedno ale len koli tomu ze "za kralovnu a anglicko" tak queen inak
AC~DC, LED ZEPPELIN, PINK FLOYD, SCORPIONS a potom uz viac menej metalove
METALLICA a TURISAS ( ak to nietko povazuje za rock nech podla mna nemaju az tak daleko od seba samozrejme nevravim ze od kazdej kapely ktoru som spomenul kazda ich pesnicka )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
224 komentov
ale inak ac/dc, led zeppelin, stones, maiden, cure ... let"s rock
tak a je to uz nikdy nebudem robit anketu malo moznosti
keby tu neboli, tak dávam led zeppelin a keby tu boli pink floyd, tak ich
Odkiaľ?
Mišo? Samo? Kubo? Robo? Matúš? Ktorý je ten kamošov kamoš? A sú z BB, bol som ich prvý bubeník...
@nicmanenapada jj Matusa "Bora" poznam
@Shroomy
Ten Matúš je nejaká hviezda
...inak k teme...ked uz su tam take multizanrove kulty nemuseli by sme zabudat aj na Blue Öyster Cult,Thin Lizzy,Misfits,Van Halen, Deep Purple,Ufo,Status Quo,Diamond Head,Motorhead a kopu dalsich
...a myslim,ze je velmi tazke vybrat z tychto kapiel tu najlepsiu,pretoze kazda ma svoje zasluzene zastupenie v hudobnej historii
@drilo keby si dal anketu, že ktorá s punkových skupin je vaša naj , tak viem rýchlo odpoveĎ
...Pink Floyd...
celkom dobre si tu dal kapely to ze si zabudol na deep purple to ako este pochopim ale na guns n roses och ! na vrazdu drilo
AC~DC, LED ZEPPELIN, PINK FLOYD, SCORPIONS a potom uz viac menej metalove
METALLICA a TURISAS ( ak to nietko povazuje za rock nech podla mna nemaju az tak daleko od seba samozrejme nevravim ze od kazdej kapely ktoru som spomenul kazda ich pesnicka )