obe su rovnake smejdy, len vyzeraju inak.. Vyber si podla toho, ktora ti lepsie sedi v ruke, na ktorej sa ti lepsie hra, ktora sa ti viac paci.. Je to najlacnejsia cenova kategoria, cize drevotrieska, lacny hardware aj elektronika.. Maju vysoky brum (take to hucanie ked nehras) a ladenie toho tiez vela nevydrzi.. Ale na uplny zaciatok asi staci, ak si nekupis inu.. Ak rozmyslas, ze si neskor kupis lepsiu, kup ju hned, aspon o triedu vyssie, okolo 250, to ti o dost stupne kvalita, aj dreva, aj elektriky, aj hardware, a zvukovo to tiez pocitis
@veryhappyhippo ale z bazaru je to diskutabilne, ... niekedz kupis dobry kus inokedz je to pekne len na vyzor a je to kokotina.....
a k teme, ja bz som squier urcite nebrala, aspon nie tieto najnizsie rady, kamaratka mala, a strasne rychlo sa jej vymackali prazce, ked uz chces elektriku tak radsej zainvestuj ... aspon, moj nazor
nekupuj si gitaru z bazáru (blee) ak trochu pridáš k tej cene,môžeš si kúpiť dobr gitaru z muzikeru a dokonca si môžeš na nej vyskúšať hrať a podľa toho sa rozhodnúť,ktorá je lepšia
mno poviem ti to takto. kupit si gitaru za 100eur je totalna sprostost. lebo to bude uplne odpadova gitara, a keby ta to neprestane na nej bavit hrat, tak za malu chvilu zistis aj sama, ze je to fakt zla gitara a budes si musiet kupovat aj tak lepsiu. takze radsej by som pockal a kupil si nieco lepsie rozhodne.
@moniqa13 tak zase idealne je, ked z bazaru, tak ist oskusat, idealne s niekym, kto vie uz lepsie hrat a vie to zhodnotit ale mas recht
vyznie to vselijako, ale so 100 eurami nema vyznam riesit gitaru. bullet a henten pseudo telecaster su ako-tak fajn gitary ku taboraku, ked dojde suche drevo..
neda sa na tom normalne hrat, ma to otrasny zvuk, nedrzi to ladenie, ziadny sustain, snimace su jak elektrobrzdy z elektricky, drevo vystruhane z ikea nabytku, skratka nie.
na solidnu gitaru si posetri 400 eur minimalne, lebo tieto lopaty ta od gitarovania len odradia.
Keď už chceš nejakú úplne low-endovú gitaru tak by som určite nekupoval najnižšiu radu Squieru.. Radšej sa zameraj na iné, značky, kvalita to nebude, ale aspoň to nebude drevotrieska a pri troche šťastia budú aj ladiť..
btw experti, na kupovaní gitary z bazaru nieje nič zlé, práve naopak sa tam dajú zohnať dosť dobré kúsky vzhľadom na cenu.. čo je na tom že bolo na tej gitare hrané? Pri drahších gitarách je to práve naopak výhoda keď je gitara "vyhraná" ...
@ezy tak to je dobrá p*čovina, dajú sa aj v bazáre aj z druhej ruky nájsť veľmi dobré kúsky. Už ohraté a často krát omnoho lepšie ako niektoré úplne nové. Treba si na nej ale pohrať a vyskúšať.
Teraz k veci. Nič extra od squieru neočakávaj, zvlášť od tejto najnižšej kategórie. Dajú sa nájsť aj slušné kúsky no v budúcnosti budeš aj tak musieť zainvestovať do lepšej poriadnej gitary. Strat má inak väčšinou taký tučnejší tón zatiaľ čo telecaster taký ostrejší, aspoň čo ja viem. Treba ale vyskúšať čo sa tebe páči, čo ti bude lepšie sedieť a na čom sa ti bude najlepšie hrať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
muziker.sk
squier bullet strat = 98€
» muziker.sk/search-extended...
squier affinity telecaster = 173 €
» muziker.sk/elektricke-gita...
a k teme ked uz tak by som skusil ten affinty strat, lebo vim ze aj ked poviem najdi v tejto cene nejaky cort tak ma nepocuvnes
a k teme, ja bz som squier urcite nebrala, aspon nie tieto najnizsie rady, kamaratka mala, a strasne rychlo sa jej vymackali prazce, ked uz chces elektriku tak radsej zainvestuj ... aspon, moj nazor
@moniqa13 tak zase idealne je, ked z bazaru, tak ist oskusat, idealne s niekym, kto vie uz lepsie hrat a vie to zhodnotit ale mas recht
neda sa na tom normalne hrat, ma to otrasny zvuk, nedrzi to ladenie, ziadny sustain, snimace su jak elektrobrzdy z elektricky, drevo vystruhane z ikea nabytku, skratka nie.
na solidnu gitaru si posetri 400 eur minimalne, lebo tieto lopaty ta od gitarovania len odradia.
no nwm kdo tu je "mudrc" ked si tu 1. kdo by z bazaru kupoval
btw experti, na kupovaní gitary z bazaru nieje nič zlé, práve naopak sa tam dajú zohnať dosť dobré kúsky vzhľadom na cenu.. čo je na tom že bolo na tej gitare hrané? Pri drahších gitarách je to práve naopak výhoda keď je gitara "vyhraná" ...
Teraz k veci. Nič extra od squieru neočakávaj, zvlášť od tejto najnižšej kategórie. Dajú sa nájsť aj slušné kúsky no v budúcnosti budeš aj tak musieť zainvestovať do lepšej poriadnej gitary. Strat má inak väčšinou taký tučnejší tón zatiaľ čo telecaster taký ostrejší, aspoň čo ja viem. Treba ale vyskúšať čo sa tebe páči, čo ti bude lepšie sedieť a na čom sa ti bude najlepšie hrať