tak ako mna minule videsil ratafak plachta,este som sa aj tak zamyslel,ze jak to mozu davat,sak to musi jak deti strasit ..ale v destve som to v pohode pozeral nechapem
a neviem coho som sa bal..ked som bol v nemocnici tak ked isla rozpravka a bola tam burka tak som sa bal tej burky
jasne.. neviem ako sa to volalo,ale dejj sa odohraval v suterne nejakeho panelaka a tam bolo dajake cudo a bol tam aj nejaky zvuk a toho som sa bal
jediný koho som poznal, bol Kuko, a toho som nemal rád, lebo bol príliš mainstream a inak ma moc nedesili, lebo oproti tomu že som hral Half Life to bolo nič
A celé to pásmo s Raťafákom Plachtom a slniečkom na rukavičke bol veľmi zlý LSD trip, nechutné a desivé, a odmietam uveriť, že tvorcovi toho celého sa v detstve nestalo..echm, veľa zlého.
ja som nevyrastal ani na jednej z týchto rozprávok, takže som si všetky vygúglil Vole, ten Raťafák Plachta to už čo je, z toho som pekne vysratý To je iné psycho, toho sa nedá nebáť!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Teda, neviem, či desil, ale utekala som z izby, keď to šlo
(a ešte som nenávidela moderátorov Kakaa, všetkých)
Ale o požiarnikovi mi to každý vravel, ale proste nie, ja som to nemohla pozerať
.. akurát ježibaby s ružovým dáždnikom zo sna... a vždy som sa bála, že z koberca vyrastie tutanchamon
ak ale z hentých poznám len kuka a harvepína, a ani jeden ma nedesil
a neviem coho som sa bal..ked som bol v nemocnici tak ked isla rozpravka a bola tam burka tak som sa bal tej burky
jasne.. neviem ako sa to volalo,ale dejj sa odohraval v suterne nejakeho panelaka a tam bolo dajake cudo a bol tam aj nejaky zvuk a toho som sa bal
a bal som sa este pesnicky koloseum od gombitovej
a Harvepino bol dobrý undergrounder
Najhorší horor môjho detstva a pritom som po rokoch zistila, že to je úplná komédia
A ujo v obleku gorily bol desivý, toho si dodnes pamätám z nejakej akcie v PKO, rodičia museli zvoliť trasu cesty tak, aby sme sa mu oblúkom vyhli
a najviac sa mi páčila tá epizóda kde naháňali po celej mape to koleso
(som ho mala aj na bunde, ako nášivku!
po každom lete s ňou som spávala celý zvyšok roka v roláku a šáli.
A celé to pásmo s Raťafákom Plachtom a slniečkom na rukavičke bol veľmi zlý LSD trip, nechutné a desivé, a odmietam uveriť, že tvorcovi toho celého sa v detstve nestalo..echm, veľa zlého.
to som utekala do kupelne sa skryt ked prisla ta scena