céčka, album kačera donalda, komiksy kačera donalda , maniak som bola do knih, do petra, do jupitera, do sabriny, do kate, do slavnej petky, to bola moja mania a kačky ešte
cecka, pogy, pokemonove karticky, hokejove karticky (to sa pamatam ako sme o ne hravali xD), nalepky z resaniek, plagaty a obrazky "slavnych" ludi, hracky s kindervajec, dopisne papiere, vseliake bloky, dennicky a zapisnicky,... hafo toho bolo
Céčka sme hrávali v 2 triede, ale to ma moc nebavilo.... potom prišli pokemoni a na tom sme frčali všetci, ešte doteraz poznám nejakých pokemonov ..... V nejakej 5 triede frčali pogy aj kartičky futbalistov ale to bola tiež nuda
Ako maly som zbieral blaznivo Pokemonov aj ich vymienal To som mohol byt tak druhakom ked ma to zasiahlo. Predtym som mal jedneho tamagociho a dokym nezaspal on tak ani ja som nesiel spat Vstavali sme spolu, jedli sme spolu Ale tych tamagociov som nezbieral, to len jedneho takeho na hodinkach som mal
pokemon bol vo velkom, na tamagociho som bola este mala nalepky a letaky iba v malom a plagaty superstar a spol... som mala tony....jak som mohla byt taka blba??? xD
jooj pogy..tie mám ešte odložené v šuplíku našu rodinnú zbierku potom mámdoma aj kartičky hokejistov..tie si rada aj teraz pozerám...a momentálne zbieram vstupenky na hokej
géčka, a tie albumy čo sa do nich lepili nálepky z keksíkov kuku-ruku ale nemôžem povedať žeby som bol nejaky maniacky zberateľ .... ja som skôr čítal knižky
ja som zbierala špaky od cigariet a strkala som si ich do pusy a páčilo sa mi to, lebo som si myslela, že som už dospelá...mala som z toho vyrážky v hube ale to po čase prešlo a začala som zbierať pokémon nálepky a tetovačky z resanky
pokemon, céčka, pogy a brat zbieral hokejové kartičky a ja som mu ich kradla a potom som ich v škole menila za pogy ale potom ma za to brat zbil, keď to zistil
Mna zasiahlo viacero tychto zberatelskych manii: Hracky z kinder vajicok, servitky, pogy, pokemoni, stare listky z MHD, znamky, americke Gift karty, palicky od nanukov , nejake nalepky ci co to bolo....skratka toho bolo vela....a dodnes dokonca niektre z tychto veci mam...
neda sa povedat ze zasiahla.. neda sa povedat ze detstvo ked som bol uplne mally tak sme casto hrali pogy, Cecka, casom som zacal zbierat pokemonov.. pamatam si ze na narodky som dostal 20 balickov a bol som taky stastny jak nikdy hadam no a ked som mal tak 14 asi som zbieral simpsonovcov (aj s kamaratmi, tiez fanatici .. zaplnil som dva albumy cele jeden som uz predal
servitky...mala som ich cez 800...potom ma to prestalo bavit a teraz uz ani neviem, kde su.. ....a este som zbierala nalepky Star Wars..... tych som mala okolo 200...som totalna fanaticka do SW...
céčka, pogy, pokémonov ( asi tri albumy som nazbierala , postavičky Simpsonovcov, gombíky, známky a ešte každé číslo Káčera Donalda tento časopis som skoro doslovne žrala ešte doteraz mám u babky na pôjde asi 200 časopisov a inak aj tie malé farebné guličky a rôzne kartičky s citátmi pogy sa u nás predávajú z generácie na generáciu už ich má moja sestra a hrdí sa s nimi v škôlke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
97 komentov
nastastie som z toho vyrastla
asi som rada zbierala veci. a od malička nevydržím pri jednej veci nejako dlho tak asi aj tým to bude
Guličky aj céčka som síce nejaké mala, ale nezbierala som to, u nás v škole to "nefičalo"
potom tak menej napriklad aj pokemon a gulicky a take tie nalepky zvierat z cokoladok co sa lepili do omalovaniek
uz sa pamatam preco sme to zbierali =D
ty kks..ja som bola taký maniak..
raz céčka(sa pamätám že aj v ušiach som ich nosila ako náušnice a Ućietľky mi to potom museli vyberať bo sa tam zasekli
raz pogy(to sme furt hrali pred domom na ihrisku s chalanmi
potom hokejové kartičky(akože nazbierala som až 2..ale mrte ma to fascinovalo! ..
aa potom ešte sa pamätám na tú éru Pokémon..ty vago alebo ešte Didl..či čo to bolo..či to ešte aj je? .. no ale mrte mánie to bývavali
pokemon bol vo velkom, na tamagociho som bola este mala nalepky a letaky iba v malom a plagaty superstar a spol... som mala tony....jak som mohla byt taka blba??? xD
pokemoni su uz ta komercna blbost
na pokemona si pamatam najviac ale pamatam si aj samolepky plagaty vseliake karticky pogy CIZE vacsinu z moznosti
karticky hokejistov
=D
Pokemonove nalepky=D