tie plytké čo sa pdoobajú na conversy máš a nie je to trochu veľa tá cena ? lebo rozdiel je asi len v značke a kvalite materálov inak to isté dostaneš u "čínana" či?
vans old skool mam, dlho som ich chcela a konecne si ich kupila pred pol rokom a milujem ich ale na cvicenie mam uz 3 roky under armour a nedam na ne dopustit tazko posudit, lebo neviem, na co tie topanky chces
@marpovan v ich sklade sa dá naraziť na výpredaje a tak inak odkedy ich promoval už aj Kanye West, tak cena stúpla, no
inak rozhodne to isté u číňana nedostaneš. u číňana kúpiš boty, z ktorých ti budú smrdieť nohy, sú z plastu a je to fast fashion jak hovado.
Hentie adidasy som zvazovala, nakoniec mam nejake pureboosty ale aj tak si myslim ze zbytocny hype a vivo barefoot 4 ever jebem klasicke tenisky nabuduce.
@karlotiskot ešte keby nebol Versace už dávno mŕtvy, že
A k téme, fakt sa mi nechce googlit sto druhov topánok, takže nehlasujem.. A vlastne neviem prečo si vyberáš až z toľkých možností
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@Karlotiskot veľmi smiešne
@Grietusha super a ako sa v nich cítiš, sú lepšie než napr. converse ?
@Azizi fotký nájdeš na internete za pár sekúnd a nič ti to nehovorí asi preto lebo ťa to ani nezaujíma
inak rozhodne to isté u číňana nedostaneš. u číňana kúpiš boty, z ktorých ti budú smrdieť nohy, sú z plastu a je to fast fashion jak hovado.
Ale na Old skooly nedám dopustit
Nič z toho nekupujem ak su to teda topánky
A k téme, fakt sa mi nechce googlit sto druhov topánok, takže nehlasujem.. A vlastne neviem prečo si vyberáš až z toľkých možností