@paolo17 jednoznačne audi ...aj keď väčšinou sú v tzv. social packete ...keďže full výbava je drahá... a nehovoriac o pocite z jazdy ...audi jednoznačne vedie v passate sa cítite ako v jednotkovej okávii v audite je to úplne niečo iné .. šoféroval som oboje ..je to len môj subjektívny názor ..pasatu by som dal 7z10 audina by mala 9 a ešte niečo ako tu čítam ...ten čo myslí hned na náhradné diely že sú drahé nech si kúpi také niečo načo má .... (ja som dal x euro za opravy ale nezanevrel som na značku)
zalezi aky motor podla toho koncernove su akzove 2,5tdi u audi,cenovo nahradnych dielov rovnaka uroven spotreba to je jedno taka ista obe patria pod wolkswagen group takže je to šum a fuk
nenapisal si tam parametre tych aut, ci to je benzin alebo dizel , obsah.
Potom by zalezalo od ceny nahradnych dielov a poistky a hlavne hmotnosti auta, kolko to zerie .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale inac to audi
Potom by zalezalo od ceny nahradnych dielov a poistky a hlavne hmotnosti auta, kolko to zerie .