vybral som len na zaklade osobnych preferencii, ale kebyze skutocne kupujem auto, prestudujem si vsetko o danom modeli...kazivost, kvalitu motora a dlhorocne skusenosti inych majitelov
Co sa tyka jazdnych vlastnosti, tak je novy superb o niekolko tried dalej. Ten prvy ma fajn motor, ale tym to aj konci... ked na to mas (ked chces minut tolko penazi na take auto) tak si kupis toho noveho
Nové škody sú dosť na piču (sorry za výraz) ako kebyže ich pozrezuješ so sekerou...viac mohli namakať zadnú čast nového superb ...kamoš si teraz kúpil to staršie a je s ním spokojný ....za také peniaze investuješ oveľa lepšie...nechápem ako niekto môže vysoliť toľko za škodu, no je to vec názoru...radšej by som kúpil Octavku rs ak už by som sa rozhodoval z tej škody...a hlavne veľa ľudí kúpilo Rapidky za 21 litrov ked vyšli...za také peniaze kúpiš novú VW Jeta...
viem, je to možné....prečo ? hej lenže a6 uteká daleko od rapid čo sa týka spotreby atd za takú cenu a takú kubatúru jednoznačne jeta...aj môj učiteľ to má...dal zato 21 000 € má to 2 turbá a 165 koní (1.2) a to mal k tomu na objednávku z Nemecka...spotreba bohovská a výbava tiež
@frano proste komfort, ci uz akusticky, alebo pruzenie, drzanie stopy, pevnost karoserie, interier... novy Superb je jednoducho ovela dalej... mam Fabiu 1, a stary Superb vyzera v interieri takmer rovnako, len mozno trochu nafuknuto - hlavne vzadu... ale ten novy je proste ina liga. Ja osobne by som bral asi radsej Octaviu 2 ako Superb 1...
Ked silou mocou superb, tak ten druhy. Ten prvy ma 2.5 tdi a je to asi najvylagrovanejsi dizel z vw koncernu
Skor by som siel do accordu combi 2.2dtec alebo avensis combi 2.2 d-cat, superb je len drahe pozlatko s drahymi nahradnymi dielmi a este drahsim servisom
@majo ideme si s priatelkou splnit auto-sen odkedy som videl noveho Superba tak sa mi pacil,to auto sa dokonale hodi k nasemu zivotnemu standardu.Uz sme sa namakali dost nato aby sme si spravili radost a aj ked mas mozno prawdu co sa tych druhych tyka-v tomoto pripade
kym to dovezies domov, das na znacky, zaplatis poplatky a pod hned bude cena inde ako na inzerate...nehovoriac o superb cestach co mame akurat no len za tie peniaze mas hocico ine dizlove, japonce, ine ako VW nemecke auta, dokonca aj novsie korejce nie su zle za tu cenu...urcite lepsie ako tzv ludova znacka, ktora sa tak iba tvari...ceny servisu skor ako za premiovu znacku. nehovoriac o tom, ze sa auta z VW grupy kradnu suverenne najviac...a tie rozpravky o automatickych prevodovkach (aj ked DSG je 2spojka), ak das automatu co potrebuje (pravidelne vymeny olejovej naplne, filter, nenakladas jej za studena velmi a nevyradzujes do N na semafore - slovenska specialitka tak vydrzi viac ako manual
vidim ze byvas mimo Slovenska, ale stale mas aspon v tomto typicke slovenske rozmyslanie, ktore mi je popravde nesympaticke a strasne malomestiacke...potom ludia koncia s ludovym autom v servise, ktory si uctuje podobne ako ine drahe znacky...a ver mi, ze VW auta su robene ako spotrebaky.
P.S. tym kilometrom ani pri jednom aute nejako neverim vzhladom k veku aut
@husky kym njeco kupim precitam vsetky fora s tym spojene,nje testy dajakych casopisov ale slhorocne skusenosti ludi ktory tie auta jazdia.
A o tych prevodovkach nic dore nepisu "kto ma neporuchove DSG nech je rad lebo je to skor vynimka" bol citat jedneho z nich..
Ak njeco podobne napise 50 ludi vo fore tak ani nechcem vediet kolko tych poruchovych v skutocnosti je a urcite to nebudem riskovat,okrem toho DSG aj tak njeje pre chlapov co vedia radit
2.5TDI ruky prec a drahy je na moj vkus a to druhe vyzera fajn ale celkove tieto bazare netove nemecke treba byt opatrny lebo vacinu aut ponukaju kadejaki bulhari turci poliaci degeši egreši a hlavne neposielat ziadne eura dopredu nwm teda ved aj u nas mas aut plno co ti dovezu a nemas starosti ani s papiermi
a ku poruchovosti 2.0TDI dodam tolko ked dakto don lieva najlacnejsiu naftu siroko daleko a chodi na otackach medzi volnobehom a 1000 tak jasne ze ten motor umre...ale najlepsie TDI je 66kw
@imoceans asi to superb nakoniec nebude-nasiel som zensku co predava opel insignia stort tourer 10mesiac 2010 93000km 2.0 liter diesel 160koni a slusnou vybavou za 5000 Ecok lebo bola dva roky v Nemecku a kupila ho tam,potom ju firma zavolala naspat do Anglicka a tam jej je nanic lebo ma na opacnej strane volant..
ponukala ho cez ebay a dohodli sme sa tak ze mi ho posle na jej naklady na slovensko-sice mam kusok strach kupit auto ktore som ani nevidel ale zenska vyzera byt celkom seriozna tak to skusim..
@frano Fuuu tak to ides do riadneho rizika....ale ako myslíš, ebay ma ratingy uzivatelov tak pokial na nom nie je nejako pochybna tak by sa snad nemalo nic stat. Vela stastia.
@matheusko ak si si nevsimol, on asi chce auto co ma aj klimu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a ruzovy tesla roadster
radšej evo
nemas pocit ze pomer:peniaze a to co za ne dostanes vyhrava ten stary??
@3
a to s tou Jettou si zabil ked uz njeco ine tak A6 a spol.
ten motor sa 250 000 nedozije,presne preto by som chcel opak velky motor s malo PS lebo tie preziju karoseriu
takze to bude novy Superb so 6stupnivym manualom
Skor by som siel do accordu combi 2.2dtec alebo avensis combi 2.2 d-cat, superb je len drahe pozlatko s drahymi nahradnymi dielmi a este drahsim servisom
nerozhoduje cisto rozum
» www.autoscout24.de/Details.aspx?id=227986575&...
|fs
» www.autoscout24.de/parkdeck?prevpa...
... súhlasím DSG určite nebrať ... manuál je istota (spojková sada nestojí majland narozdiel od výmeny DSG)
kym to dovezies domov, das na znacky, zaplatis poplatky a pod hned bude cena inde ako na inzerate...nehovoriac o superb cestach co mame akurat no len za tie peniaze mas hocico ine dizlove, japonce, ine ako VW nemecke auta, dokonca aj novsie korejce nie su zle za tu cenu...urcite lepsie ako tzv ludova znacka, ktora sa tak iba tvari...ceny servisu skor ako za premiovu znacku. nehovoriac o tom, ze sa auta z VW grupy kradnu suverenne najviac...a tie rozpravky o automatickych prevodovkach (aj ked DSG je 2spojka), ak das automatu co potrebuje (pravidelne vymeny olejovej naplne, filter, nenakladas jej za studena velmi a nevyradzujes do N na semafore - slovenska specialitka tak vydrzi viac ako manual
vidim ze byvas mimo Slovenska, ale stale mas aspon v tomto typicke slovenske rozmyslanie, ktore mi je popravde nesympaticke a strasne malomestiacke...potom ludia koncia s ludovym autom v servise, ktory si uctuje podobne ako ine drahe znacky...a ver mi, ze VW auta su robene ako spotrebaky.
P.S. tym kilometrom ani pri jednom aute nejako neverim vzhladom k veku aut
A o tych prevodovkach nic dore nepisu "kto ma neporuchove DSG nech je rad lebo je to skor vynimka" bol citat jedneho z nich..
Ak njeco podobne napise 50 ludi vo fore tak ani nechcem vediet kolko tych poruchovych v skutocnosti je a urcite to nebudem riskovat,okrem toho DSG aj tak njeje pre chlapov co vedia radit
2,0 TDi je tak ekologicky skresany ze vydrz je tiez minimalna, nedajboze menit dvojhmotnostny zotrvacnik...
do superba jedine 3,6 V6
@frano ked Superb tak radsej 1.8T . A celkovo za tie prachy sa daju zohnat ine smažky.
ponukala ho cez ebay a dohodli sme sa tak ze mi ho posle na jej naklady na slovensko-sice mam kusok strach kupit auto ktore som ani nevidel ale zenska vyzera byt celkom seriozna tak to skusim..
@matheusko ak si si nevsimol, on asi chce auto co ma aj klimu
» www.autoscout24.de/Details.aspx?pr...
Nech sluzi.