napr BMWcka sa mi pacia (sak vsetky drahe auta , ale ked som sa rozhodovala, co si kupim, tak vsetci ma odradzali od nejakeho 15rocneho bavoraka, lebo vraj sa stale kazia. ta si idem s feliciou
proste nie je auto ako auto, znacka ako znacka a pytas sa ako typicke dievca typu
"ake mas auto?"
"cervene"
Аni jedno a vieš prečo ? pretože aj keby sa ti podarilo našporiť silou mocou na tak drahé auto, tak servisovanie by pekne znova liezlo do peňazí .. a to je dlhodobo náročné
@viktoriapekna ved prave to, ze nie je bmw ako bmw, mercedes ako mercedes.. a stare audiny su riadne spatne a nad novymi slintam.. proste neda sa len podla toho
'77 targa, 550 spyder alebo ktorukolvek novu 911. sice ma auta vobec nezaujimaju a celkovo k tomu nemam takmer ziaden vztah ale porsche sa mi uz odmalicka neskutocne pacili.
@viktoriapekna vobec takto z hlavy nepoznam modely, ale nove audiny su vseobecne pekne. ja ani nepreferujem nejaku znacku, proste ked mi da do ruky niekto od niecoho kluce, tak si idem, lebo je to proste auto a ja milujem jazdenie
Niečo čo by som mohol využiť naplno ja som jazdil výhradne kratšie trasy a to sa podpísalo na autách , či to bol filter pevných častíc ktorý sa ničil a stále ho trebalo regenerovať
Niečo do Terénu by som bral , na Díl alebo Poľanu, jaj tam by sa jazdilo
mercedes je momentalne top o čom svedčia výsledky sutaze .....Mercedes C vyhralo svetové auto roka 2015, S-ko vyhralo luxusné auto roka, AMG GT športové auto roka
Auto mali nominované v každej kategorii čo sa stalo 1x v historii. Momentálne su na špičke a odkedy robia autá s tym novym dizajnom tak vyzeraju mrte dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
napr BMWcka sa mi pacia (sak vsetky drahe auta , ale ked som sa rozhodovala, co si kupim, tak vsetci ma odradzali od nejakeho 15rocneho bavoraka, lebo vraj sa stale kazia. ta si idem s feliciou
proste nie je auto ako auto, znacka ako znacka a pytas sa ako typicke dievca typu
"ake mas auto?"
"cervene"
Niečo do Terénu by som bral , na Díl alebo Poľanu, jaj tam by sa jazdilo
ideálne táto kombinácia, nech sú krásavice dve
Z týchto Audi .. A4 by mi stačila
A z týchto asi Mercedes-Benz
Auto mali nominované v každej kategorii čo sa stalo 1x v historii. Momentálne su na špičke a odkedy robia autá s tym novym dizajnom tak vyzeraju mrte dobre