@neprebudena vidíš ja ani tú kávu , teda cukor to áno, tam je veľká zavislosť
tak človek može byť závislý aj na nezdravých tukoch, napr hranolky, zemiakové lupienky, niečo dobré upečené, aj keď nie som si istý či je to také veľmi škodlivé ale je to návykové
však všetky z daných, nie? ale podľa mňa to hlavne ovplivňuje to že je to súčasť kultúry ako takej a že je to spoločensky tolerované (všimnite si aj že u nás sa napr. pri posedeniach bežne pije pivo a pálenka, zatiaľ čo na Jamajke fajčí tráva a v Turecku fajčí vodná fajka, atď.), takže druhotne vplyv okolia
dobrá otázka, detsvo bolo podľa mňa na hovno, puberta ešte viac... ale fajčiť som nefajčila ( hoci som to skúšala a asi 5 minút sa cítila ako frajerka ) nejak mi to nechutí a to je viac ako to, že chcem zapadnúť... a to skôr pri požívaní alkoholu bolo ťažsie vysvetliť, že nechcem, takže tam som sa nechala zlomiť... no kvôli tomua by som zapadla....
sklony k depresii, pocit menejcennosti, zmarenie detskych snov, nepochopenie okolia....smutne na tom celom je, ze po case a ak je clovek dost silny pride na to, ze s drogami to nikam nevedie a prestane sa tie vsetky pociatocne problemy prehlbia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
tak človek može byť závislý aj na nezdravých tukoch, napr hranolky, zemiakové lupienky, niečo dobré upečené, aj keď nie som si istý či je to také veľmi škodlivé ale je to návykové