@drejka ano lebo je to monopol a tie platby za listy a dobierky.....a teraz nahrabali kopú € z únie , všetko maľujú modrožlto a platy určite maju tí hore kráľovske a chuderi doručovateľky su zas na vedľajšej koľaji....filip
- v USA nemali zakázať telesné tresty... keby faganov mlátili ako žito, možno by sa vedeli aspoň správať a vedeli by, že za otvorenie držky môže prísť aj rana do tej držky east rulez
Nič proti Milke, ale... Donedávna bežala súťaž na nejaké hrnčeky, už im síce dávno došli, no ešte stále na to lákajú ľudí reklamou.
A ešte predtým, keď bola súťaž o vankúše, plecniaky, fľaše atď., celá rodina sme sa prežierali tými veľkými čokoládami, aby sme nazbierali dosť obalov a dostali fľaše Milka, no väčšiu blbosť som nevidela - nedá sa z nich piť, lebo majú veľmi inteligentne vyriešený uzáver, čiže všetko pekne vytečie do tašky. Otrieskať im to o hlavu.
podľa mňa dosť aj poisťovne, napríklad pred pár rokmi sľubovali na investičnom poistení veľké výnosy, teraz tam ľudia po rokoch sporenia nemajú skoro nič.
a pošta ani tak neojebáva, len perfektne zneužíva svoje monopolné postavenie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a začal si to tý!!! nech ti všetky tri kozy zdochňu do rána.......filip
a veď, ktoré hrable hrabú od seba?
filip
- v USA nemali zakázať telesné tresty... keby faganov mlátili ako žito, možno by sa vedeli aspoň správať a vedeli by, že za otvorenie držky môže prísť aj rana do tej držky east rulez
A ešte predtým, keď bola súťaž o vankúše, plecniaky, fľaše atď., celá rodina sme sa prežierali tými veľkými čokoládami, aby sme nazbierali dosť obalov a dostali fľaše Milka, no väčšiu blbosť som nevidela - nedá sa z nich piť, lebo majú veľmi inteligentne vyriešený uzáver, čiže všetko pekne vytečie do tašky. Otrieskať im to o hlavu.
a pošta ani tak neojebáva, len perfektne zneužíva svoje monopolné postavenie...