Vytáča ma keď triedne slušne vysvetľujem že mi nemôže dať neospravedlnenú hodinu za to že som 5 minút meškala kvôli tomu že nešli električky a ona mi povie že som drzá a že som mala ísť skôr, pri čom chodím o 20 minút skôr... dpč s tými starými ľuďmi...
stare sproste tetky ktore idu po lavej strane s riťami ako parny valec....a ja s aim musim uhnuť á nsaledne skočiť do blata!! (blee) ked sa nikoho nič nepytam a komentuje moju činnosť alebo naráža na moju osobu....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
nemam rada ked sa niekto hneva na mna bez dovodu...
nemam rada ked sa niekto na nieco stazuje alebo nieco, a ja sa spytam co sa deje..a on/ona pinda nechaj tak...
a este daco urcite ale nevie ma napadnut
aha nemam rada ked umyvam riad alebo si umyvam ruky a sa mi tam niekto strci nieco si oplachnut
nemam rada netolerantnost a sebeckost...
nemam rada ked do mna niekto strci a nepovie pardon...
aaa potom všelijaké blbosti, keď sa ma doma vypytujú milión krát to isté, ocinove pospevovanie, pískanie.. je toho dosť veľa
a ešte čo mi vadí.. keď niekto nevie gramatiku alebo keď povie napríklad že je ZA päť minút osem.. alebo "nechápem tomu"