spidy: suhlas, hiphoperky vobec nevyzerajú ako ženské, skor ako mutanti z resident evil, a tam by som ešte zaradil aj emu aj scenee , ale ked sa naučia nejaké skilly, tak do cirkusu fest fajnéééé
@andulili ale vieš čo je najlepšie? že každé EMO ti povie že je samé sebou a že na nič sa nehrá a je originálne to milujem otočíš sa potom inde a tam rovnaká gebula s ponožkami na rukách
@wampirekiss Ešte minulý rok, či kedy, mi spolužiak (taký zrasraný kanárikovský teploško) vravel, že som satanistka, lebo tak vraj vyzerám. Kretén! Ja nijak vyzerať nechcem!
A už vôbec nechcem, aby si niekto myslel, že som metláčka. (blee)
normalna kočka ciernovlasa a tmavovlasa moze byt na tie som jednoznacne do nich som blazon ale take emo sa mi nepaci to su chudacky normalne su naj čiernovlásky sú NAJ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale keby sme sa bavili o štýloch, tak sa mi najaviac páčia metly alebo gothky
ktora tentorok bude pre birdz naj?
obycajne to znie tak dost noo zle si myslim ..
viem čo myslíš ale tento názov som ešte nepočul
A už vôbec nechcem, aby si niekto myslel, že som metláčka. (blee)
spýtaj sa nejakej trinásťročnej C0oL sCEnE baBenqY
hh a ako vyzeraju satanisti? nie ja si nemyslim len ze tak dlhe vlasy,glady,metal,..? takze ty si raperka ..toto skatulkovania sa nikdy nezbavis(ach)
čo tam po nejakej ankete..