otázka bola ktoré z nich je krajšie.to pochopí aj debil.a tí ktorým to nedošlo by mali vážne uvažovať nad tým či ich IQ dosahuje dostatočné hodnoty pre fungovanie na tomto portáli
takže názor že ani jedno je tiež názor ale nie k tejto ankete.ďakujem za pochopenie.
@poke odporúčam zopakovať stupňovanie prídavných mien. krajšie je druhý stupeň slova pekné, keďže to je nepravidelné. od slova krásny je krásnejšie. a aj z dvoch škaredých vecí je jedna tá "viac pekná"
no strašné,že sa mi nepáčia nejaké dve mená nehovorím že mám najkrajšie meno na svete,proste sa mi z tých dvoch nepáči ani jedno,neviem vybrať ktoré je pre mňa krajšie (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
takže názor že ani jedno je tiež názor ale nie k tejto ankete.ďakujem za pochopenie.
@1 1
btw Viktória... Ale krajšie je Victoria
Meno ako meno.
Nepoznám nikoho, kto by si to svoje vybral sám. Ty áno?
Ronja na mňa pôsobí rovnakým dojmom ako napr. Laura, Katarína, Viktória, či Arleta, Félix al. Teodor. Môže byť?
a. aby som sa k vam pridal s debilnou odpovedou tak.. mne sa paci vika,kvik,viki..takze viktoria..
a potom natalia,daria,diana,
toto