v aprili máme v rámci sprievodcovského krúžku dve prezentácie.. jedna je v Nitre a druhá je v Košiciach (samozrejme v ten istý termín)..
no a máme si jednotlivý členovia vybrať kto chce ísť kam... osobne sa viac prikláňam k Nitre keďže som tam už párkrat boll ale stále si nie som istý...
takže k ankete: ktoré mesto je vám viac sympatickejšie...?
komu by sa chcelo (budem veľmi rád)... by mohol napísať prečo akurát to mesto a čo (okrem krčiem) je príjemne a príťažlive v tom danom meste...
choď do Nitry, aby si potom o týždeň nato mohol prísť na moju narko oslavu.
okrem toho, hento v KE má byť v Ojparku, čo mi príde dosť trapas a sice neviem, o čom chce byť tá prezentácia.. O tom meste, v ktorom budeš prezentovať? či?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
v aprili máme v rámci sprievodcovského krúžku dve prezentácie.. jedna je v Nitre a druhá je v Košiciach (samozrejme v ten istý termín)..
no a máme si jednotlivý členovia vybrať kto chce ísť kam... osobne sa viac prikláňam k Nitre keďže som tam už párkrat boll ale stále si nie som istý...
takže k ankete: ktoré mesto je vám viac sympatickejšie...?
komu by sa chcelo (budem veľmi rád)... by mohol napísať prečo akurát to mesto a čo (okrem krčiem) je príjemne a príťažlive v tom danom meste...
dakujem
proste prides k rieke,sadnes na zabradlie,otvoris si pivko a pijes,kukas na vodu laces ..
a v ke..hm..aktualne je tam park zatvoreny,rozkopany..a pride mi pochmurne to mesto ked prsi a tak..
okrem toho, hento v KE má byť v Ojparku, čo mi príde dosť trapas a sice neviem, o čom chce byť tá prezentácia.. O tom meste, v ktorom budeš prezentovať? či?
@soraya ma to byt prezentacia o BA samozrejme aj onas ako sprievodcov
@soraya to ze ma vypiskaju mi je jedno skor by som sa bal kosickych uber nackov
inak otázka môjho života, v Košiciach som doma a v Nitre žijem.. určo choď do KE