mam rada juhovychodnu ameriku....florida, georgia, tennesee a tak....aj na hawai a na mauriciuse je pekne....ale zo vsetkeho najviac milujem moje ecko na myjave....a co neznasam...tazko povedat...asi petrzalku
Tak ja mám rada aj mesto, v ktorom žijem, teda Dolný Kubín
A teraz som sa čiastočne zaľúbila do Liptovského Mikuláša... možno vďaka ľuďom, ktorých som tam spoznala a ukázali mi krásy v okolí, ale aj vďaka tomu, že tam vypnem od starostí.
A vlastne mám rada všetky miesta, kde sa v okolí nachádzajú hory... nie kopce ale hory...
a nenávidím... no nedá sa povedať, že nenávidím, ale tak miesta kde nie sú okolo mňa hory. A najviac asi západ. Slovensko...
keďže odpovedí by bolo hodne, tak to zovšeobecním: mám rada miesta, kde sa cítim okrem superlatív, vyrovnane...a neznášam miesta, kde je hromada negatívnych vplyvov (stres, hluk, špina, primitívni ľudia)
ps: pred chvíľou som si spievala pri knihe Orava , nuž, Orava, to je vám miesto najkrajšie snáď na SR...
afriku ( lebo no koli tomu ako sa tam maju zle ty co tam ziju) a milujem SLOVENSKO a ANTARKTIDU( raz tam pojdem pozorovat tucniakov ako si kradnu kamienky) a az potom ostatne staty ....
nemam rada školuuu...to je jedno aku miestnost ale skratka ju moc nemusiiim...a milujem??no ked som s mojou laskou tak mi je jedno de som....možno aj v tej škole byx vydržala
USA, UK, Francuzsko, Irsko, Finsko, Svedsko, Norsko, polsko,cesko,rakusko,india,rio de janeiro, spanielsko, taliansko,grecko, turecko, egypt, Juhoafricku republiku, urcite som daco zabudla ale tak asi tak...no a neznasam niektore kuty slovenska
neznasam nas dom, proste sa tu necitim dobre vobec ...a milujem? take mieto som nenasla...ale u mna plati "doma dobre, ale vsade inde este lepsie, ba dokonca najlepsie ..
ja byvam v meste ktore kazdy oznacuje jako dedinu,dost mi to vadi aj ked je to vac menej pravda.Scem tu byvat lebo to ma urcite vyhody ale zas kazdy sa tu pozna a je to dost o nicom.Mesto kere neznasam je urcite Bratislava nikdy by som tam nescela byvat a scela by som byvat na Jamajke co je nesplnitelni sen...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
no dobre trapne,ja viem ,ale hovorit to mozem...tak floridu milujem...
a miesto,ktore neznasam,zatial nie je...
milujem každé miesto, na ktorom som s ním
ale taktiež
milujem potôčiky, ktoré ako slzy stekajú po tvári slovenských hôr
milujem naše mestá, ktoré každý deň žijú svoj život
...
A teraz som sa čiastočne zaľúbila do Liptovského Mikuláša... možno vďaka ľuďom, ktorých som tam spoznala a ukázali mi krásy v okolí, ale aj vďaka tomu, že tam vypnem od starostí.
A vlastne mám rada všetky miesta, kde sa v okolí nachádzajú hory... nie kopce ale hory...
a nenávidím... no nedá sa povedať, že nenávidím, ale tak miesta kde nie sú okolo mňa hory. A najviac asi západ. Slovensko...
ps: pred chvíľou som si spievala pri knihe Orava , nuž, Orava, to je vám miesto najkrajšie snáď na SR...
a neznasam ked som v takej spolocnosti ludi, kam ani zdaleka nepatrim..
nenavidim nemocnice, liečebne a rôzne také lekárske prkotiny
Ja NEZNASAM UPLNE NAJVIAC NA SVETE BRATISLAVU a TESIM SA AKO Z NEJ VYPADNEM PREC NAVZDY!
A co najviac milujem? Londyn mam najradsej, Pariz je najkrajsi... A kde budem byvat neviem
raz pojdem... navstivit Red Hot Chili Peppers