iri ameriku nikdy nekolonizovali, maximalne sa tam doplavili uz ako emigranti. A aj nemci, skoti, dani a rusi sa snazili viacmenej neuspesne kolonizovat ameriku, a ti v tej moznosti chybaju..
Ludia vy ste uz niektori fakt drbnuty... Najprv sa stazujete na to, ake dava otazky (same o sexe) a ked da otazku ohladom historie, tak sa Vam zas nepaci... Sa zamyslite...
rusi-kolonizovali a patrila im alijaska, ktoru neskor predali usa.
vikingovia- ano, kolonizovali ameriku. stopi ich osidiel sa nasli napriklad na newfoundlande, ale aj inde.
iri- ty tam prisli len z anglicanmi
francuzi- ano, dost vyznamni pri kolonizovani ameriki. dodnes maju pri pobrezi kanady, ostrovy. je to jedine uzemie v severnej amerike, kde plati euro a je clenom ue ( v ramci francuzka )
holandania- svojho casu velki obchodnici a moreplavci. zakladatelia new yorku
spaniely- mexiko a juznejsie oblasti, plus ostrovy v karibiku
portugalci- ix hlavna orientacia bola na juznu ameriku, kde sa dodnes rozprava portugalsky( brasilia) inac vzdy v tieni spanielou.
@22 aj svedi docital som sa to v jednej knihe NÁRODY SVETA - AMERIKA a dokonca aj Rusi tam boli spominani takze ja viem co pisem...ale viem ze si to zozartu myslel DDD...to h...o DDDDD
@26 snad @23 a @24 a nie @22 a tomu @22 , on ma dost debilne nazory a blbosti pise ked nadava na vsetkix v usa. takze som to urcite nemyslel zo zartu. ten @22 je rasisticki, xenofobny primitiv.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
(Ale realne asi ta prva moznost)
Radšej ostaň pri tých silne sexuálnych anketách bobe
@22 primitivni xudak. mas v hlave ale riadne h****o .....
vikingovia- ano, kolonizovali ameriku. stopi ich osidiel sa nasli napriklad na newfoundlande, ale aj inde.
iri- ty tam prisli len z anglicanmi
francuzi- ano, dost vyznamni pri kolonizovani ameriki. dodnes maju pri pobrezi kanady, ostrovy. je to jedine uzemie v severnej amerike, kde plati euro a je clenom ue ( v ramci francuzka )
holandania- svojho casu velki obchodnici a moreplavci. zakladatelia new yorku
spaniely- mexiko a juznejsie oblasti, plus ostrovy v karibiku
portugalci- ix hlavna orientacia bola na juznu ameriku, kde sa dodnes rozprava portugalsky( brasilia) inac vzdy v tieni spanielou.