dpc to co som dal no takze viem ze malo moznosti ale co uz ked viac nejde ked nejake ine mate najradsej tak dajte do komentu
ja osobne neznasam corgoň a s tych co su v moznostiach mam rad Mnicha , Staropramen , Plzen (pilsner) , Kozla , Starobno , Kelt a Šariš , no a este vela dalsich samozrejme
@sentaro ty ktory pivo nepiju alebo skor taky ktory maju problem s tym ze tu neni taka moznost sa nad tym nerozculuju a napisu ze pivo nepiju alebo nenapisu nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
ja osobne neznasam corgoň a s tych co su v moznostiach mam rad Mnicha , Staropramen , Plzen (pilsner) , Kozla , Starobno , Kelt a Šariš , no a este vela dalsich samozrejme
ale je to pravda najlepsie su tieto vseliake nekomercne znacky len skoda ze ich nikde nepredavaju
» aukro.cz/etiketa-pivo-go...
a teraz pijem České Primátor, vyrabaju ho v Náchode
» www.primator.cz/cs/prehled_piv_...
filip
!!!
kelta alebo ten kozel 11 mi chuti aj plzen je dobra....cim horkejsie tym lepsie (cim neoznacujem vyssie uvedene piva za horke