@hetfield No vieš, keď si ma nikdy nevidel, tak je to dosť úbohé vravieť, či som škaredá. Ale jednoznačne ženská, čo sa narve do niečoho hentakého na verejnosti je nehanebná fľandra, bez ohľadu na to ako vyzerá.
@tunidlo dokelu, začínam mať pocit, že keď uvidíš moje plavky, pošleš ma domov prezliecť sa mám si pre istotu zohnať neoprénový oblek, alebo také niečo?
Mne tie plavky nevadia, mne sa len zdá komické zakladať tému o tom, aké plavky si má človek kúpiť a potom počúvať analýzy o tom, ktoré sú krajšie a pri ktorých sa človek lepšie opáli a ktovie čo ešte ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Č. 2:
Č. 3:
» www.explosion.sk/components/com_...
Č. 4:
3-károvaný vzor sa mi nikdy nepáčil,4-prúžky už nie sú v móde a ani sa mi nepáči kombinácia tých farieb.
2.su krasne
3. mi pride ako eroticke pradlo
4.tiez pekne, namornicke, ale spodok by mohol byt jednofarebny
filip
pri takychto sa mi na brehu vzdy prekrizi zrak
» www.halens.sk/sk/q4r/damen/ws...
Mne tie plavky nevadia, mne sa len zdá komické zakladať tému o tom, aké plavky si má človek kúpiť a potom počúvať analýzy o tom, ktoré sú krajšie a pri ktorých sa človek lepšie opáli a ktovie čo ešte ...
ako sa to vezme
Staršia pani chce prekvapiť manžela, tak ho čaká doma nahá.
On sa jej pýta: "Čo to máš na sebe?"
"Evino rúcho."
"No, mohla si ho aspoň vyžehliť!"
:p