najviac som zasadena na nemecke dogy USA standard a civavy s dlhsimi nohami, hoci to nie je velmi pripustne aspon u nas nie. povahy tychto dvoch ras mi ale myslim, ze uplne najviac vyhovuju.
ťažko povedať, od malinka mám stále okolo seba vlčiakov, okrem toho chceme s mamou zase nemeckého boxera, ale všeobecne mne sa páči veľa psov a vždy si nájdem do toho ešte dákeho ďalšieho
Najskôr som chcela nejaké bojové plemeno, ale samček mi to strikne zatrhol, máme border kóliu a nemenila by som za nič na svete. Sedí ako samčekovi pokojnou povahou, tak aj mne miernou debilitou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
zas na kokot zostavene moznosti na hlasovanie..
a mám aj huskyho a ten síce nemá najlepšiu povahu ale tiež by som ho nevymenila
@2
ale aj berňák a rotík sú mi blízky, keďže som s nimi vyrastala
a nie nie je to československý
aleboo kríženec nejakého veľkého plemena
a chcem ešte amstaffa
to je pes
ale sympaticky mi je weimarsky stavac
Inak asi Nemecka doga/ novofulandan
A ked budeme tuto doma sami, kupime si huskyho, aby aspon nejake dieta malo modre oci
A ja mam inak hrozne rada chrtov, to su neskutocni psici, nie su sice najkrajsi, ale fascinuje ma sialene ten ich klud
mám nemeckého ovčiaka, je to kríženec, sučka a je úžasná.
@vlcica1989 jeej bulík neskutočnu povahu ma ten pes, vzhladovo bud sa ti páci neskutočne alebo je to neskutočne hnusný pes .