rádio počúvam iba keď šoférujem - a vtedy Europa 2 (to najčastejšie), ale keď tam hrajú nejakú blbosť, prelaďujem o 106 ja si pri šoférovaní rada spievam
@narazuvzdornaa prosím ťa, nemyslíš vážne, že počúvaš allana! s jeho nesmierne krikľavým (predstav si tam diametrálne odlišné slovo iného charakteru, ale je nepárny deň) hlasom?!
keby som si jeho vysielanie popočúval hneď po recoil (tvoja náhrada za redtube) tak som do troch mikrosekúnd impotent!
@p móje tušíš, ako sa na tom hlase uštiavam? A náhodou, aj pri mojej dočasnej frigidite, Alan je šekši! Už len preto, že sa volá Kar. Nehovoriac o tom, že má lurvely accent a narozdiel od niektorých sa nebráni homosexuálnym narážkam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Sám od seba počúvam len dáke internetové, napríklad Streets United - » streetsunited.org alebo Rádio Priama Akcia - » www.priamaakcia.sk/kategoria/vysie...
funko ide dolu vodou... a veľmi prudko.
expres je sračka po každej stránke, hudobnej aj moderátorskej. bleah
To akože počúvaš talianske modlidby???
keby som si jeho vysielanie popočúval hneď po recoil (tvoja náhrada za redtube) tak som do troch mikrosekúnd impotent!
@p móje tušíš, ako sa na tom hlase uštiavam? A náhodou, aj pri mojej dočasnej frigidite, Alan je šekši! Už len preto, že sa volá Kar. Nehovoriac o tom, že má lurvely accent a narozdiel od niektorých sa nebráni homosexuálnym narážkam.
Keď sme pri tom, čo vravíš na breath control?