Milujem jar, ked je tak okolo 24 stunov, dam si saty, lodicky, nejaky lahky sveter a idem najlepsie ked je krasna modra obloha, slnko ale zaroven oblaky ktore pripominaju zvierata, to su moje najoblubenejsie dni taky je maj a vtedy mam aj narodeniny takze proste maj
v lete nemusím horúčavy. v zime extrémne mrazy, ale milujem sneh. mám rada jesenné lístie, ale neznášam dážď a hmly.a sychravo.
takže jar. pretože si dám len tenisky ,sukňu , sveter a nie je mi zima ani sa v tom nelepím. pretože vtedy rastú všetky moje obľúbené kvety /okrem slnečnice/.pretože jar.
ako to povedať...podla mna na na každom je niečo fajn....chcela by som zažiť paríž v zime...ale aj mexico v lete...škódsko na jar....a slovensko na jesen...takže neviem...ale najviac lubim jesen
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a tak ako @5
takže jar. pretože si dám len tenisky ,sukňu , sveter a nie je mi zima ani sa v tom nelepím. pretože vtedy rastú všetky moje obľúbené kvety /okrem slnečnice/.pretože jar.