@teal@7 prečo? najbezpečnejšie miesto je za sedadlom spolujazdca, posadením sa dozadu dávaš vodičovi jasne najavo, že nestojíš o konverzáciu ani jeho životný príbeh a ženám je sedenie vzadu vyslovene doporučované z bezpečtnostných dôvodv, ak idú samé. a teraz cez covid v predu sedieť ani nemôžeš
@thunderstorm@10 no ale píšeš mi, aby som sa na to pozeral zo ženského uhľa pohľadu. Ja som písal, že JA by som sa cítil ako idiot, nie že ty sa tak máš cítiť.
@thunderstorm@12 No veď prečo by som mal ignorovať toho šoféra, alebo sa správať, akoby tam nebol? Ani nemám taký pocit vlastnej dôležitosti, ani nemám pocit že ten šofér je menej ako som ja, ani nie som decko, ani žena. Zadné sedadlá sú na to, aby sa na nich sedelo, keď nie je miesto na prednom. Som chlap a nemienim sedieť vzadu! Ani keby mám ísť s vlastným šoférom v drbnutej vládnej limuzíne, ani vtedy by som si tam nesadol.
@teal@14 zaujímavý pohľad. mne to napríklad nepríde ako nejaký povýšenecký akt alebo ignorácia šoféra, veď sa mu pekne pozdravíš, slušne poďakuješ a nemusíš s ním diskutovať. ani s predavačkou v obchode alebo čašníkom v reštaurácii neklábosíš, proste ten taxikár pre teba robí sužbu, ktorá spočíva v presune z bodu A do bodu B a medzitým nemusí dochádzať k žiadnej interakcii - niektorí proste preferujú, keď ich vodič nechá na pokoji a napríklad v zahraničí je práveže úplne bežné si sadať dozadu ale ďakujem za vysvetlenie každopádne
@thunderstorm@15 veď ja ani nepreferujem s ním debatiť. Ja sa slušne pozdravím, sadnem si a som zväčša ticho, ak on sám nezačne diskusiu. Ešte aj keď ideme dvaja tak sedím vpredu, prípadne ak s kamarátom, tak buď ja alebo on, ale úplne vždy je niekto vpredu.
Moc nechodím taxíkmi, ale keď som išiel, tak vždy som si radšej sadal všeobecne dozadu. Nerád vedľa vodiča, lebo väčšinou sa začne pýtať a ja niekedy nie som tak ukecaný a niekedy sa mi ani nechce rozprávať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov