To, že sa nejaká žena oblečie stroho ešte neznamená, že je k....! A uznajte všetci, ktorí tu napíšete opak, že sa skôr obzriete za odhaleným bruškom ako za čiernym rolákom od hlavy po päty. Ja netvrdím, že to poniektoré už nepreháňajú ale tak keď sa niekto chce silou mocou podobať na...... Doba je zlá a kto nejde s davom akoby neexistoval - všade okolo vidím to isté....mladé dievčatá sa dokážu tak nahodiť, že až hrôza. Nie som žiadny moralista ale aby im bolo vidieť všetky intímne partie je už trošku priveľa nie? Všetkého veľa škodí ale na druhej strane koho v dnešnej dobe zaujme decentné oblečenie?
ono sa da byt aj trochu odhalena a stale vyzerat decentne. ale zas chapem, bbirdz je miesto kde letia rolaky, dlhe nohavice a najlepsie keby to bola burka
tak seriózne, nebudeme si klamať, keď je baba polovyzlečená, je viac sexy logicky, ale ak sa takto objaví na oceňovaní detského čina roka, tak silný sociálny súhlas nezíska a jej odhalené prsia ostanú frustrované a smutné
asi ešte pred dvoma rokmi som sa rozprávala s jedným nemcom čo tutok bol, kamarátov u ktorých bol mal ožratých a (čo je smutné) bola som jediná v krčme čo sa sním dokázala rozprávať a vyprával mi že slovenky sú krásne, že ženské sa mu tu viac páčia ako v nemecku, lenže tam sa ženy obliekajú "more sexy"
a dosť som sa smiala, lebo môj sveter by som nevymenila za nič a vonku bolo 5stupňov
podľa toho som zistila že krásnota a "sexy" sú dva rozlišné pojmy dosť, takže prvá možnosť... žo všeoebcneho hladiska
Nemusi byt odhalena aby bola sexy. Da sa obliect tak, ze ma zahalene takmer cele telo, pritom to bude omnoho viac sexy, ako keby mala odhaleny dekolt a podobne. A pokojne moze byt zena sexy aj v rolaku, ak dokaze prisposobit zvysok oblecenia.
Dá sa obliecť od hlavy po päty tak že to bude vyzerať sexy. A nemyslím tým latexový overal.
A strohé oblečenie si viem predstaviť jedine cez leto, alebo neviem či je to v iných krajinách bežné chodiť v zimnom období v minisukni. Cez leto nevidím v polonahosti nič zlé. Hlavne nech z toho nesrší lacnota a nech to zakrýva čo má. Ale výstrih až pod prsia cez zimu a odhalené nohy v čižmách so štoklami. To sa mi zdá skôr hlúpe ako sexy.
vypozorovala som, ze muzov viac fascinuje napr. - zadok v obtiahnutych napasovanych nohaviciach, nez zadok vytrcajuci spod sukne. muzi maju najradsej, ked zena neukazuje vela koze, ale jej super obtiahnute oblecenie v podstate ukazuje vsetko.
@24 presne to, co som napisal v tom prispevku. Ze sexy nemusi nutne znamenat vyzyvavo. Zvolila si lingerie-like suknu, ktora v ludoch evokuje cipku na damskom spodnom pradle, cizmy nad kolena, ktore zahaluju cast, ktora by inac ostala odhalena a rolak, ktory zvacsa na ludi posobi antisexy ale tu to skvelo dotvara cely outfit. Ako celok to tak na mna posobi sexy ale zaroven je to elegantne a zenske.
Na kilometer sa obzriem za sporo oblečenou...
Decentne oblečená je samozrejme nenápadnejšia a teda tak neviniká, však je príťažlivejšia
To že sa sporo oblieka z nej prirodzene nerobí kurvu. Niekto má taký štýl a proti gustu žiadny..........
Avšak osobne ma viac priťahujú decentne oblečené slečny
"neviem či je to v iných krajinách bežné chodiť v zimnom období v minisukni"
aj ja som mala takýto názor, kým som neprišla do severného írska a nezistila, že sa obliekam ako mníška do toho chodia večer, keď sa idú baviť, často bez siloniek/pančušiek + letné štekle. a nehovorím o výnimkách. húfy húfovité.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
My nechcite nahovoriť , že ženské telo sa vám páči viac oblečené ako vyzlečené.
asi ešte pred dvoma rokmi som sa rozprávala s jedným nemcom čo tutok bol, kamarátov u ktorých bol mal ožratých a (čo je smutné) bola som jediná v krčme čo sa sním dokázala rozprávať a vyprával mi že slovenky sú krásne, že ženské sa mu tu viac páčia ako v nemecku, lenže tam sa ženy obliekajú "more sexy"
a dosť som sa smiala, lebo môj sveter by som nevymenila za nič a vonku bolo 5stupňov
podľa toho som zistila že krásnota a "sexy" sú dva rozlišné pojmy dosť, takže prvá možnosť... žo všeoebcneho hladiska
A strohé oblečenie si viem predstaviť jedine cez leto, alebo neviem či je to v iných krajinách bežné chodiť v zimnom období v minisukni. Cez leto nevidím v polonahosti nič zlé. Hlavne nech z toho nesrší lacnota a nech to zakrýva čo má. Ale výstrih až pod prsia cez zimu a odhalené nohy v čižmách so štoklami. To sa mi zdá skôr hlúpe ako sexy.
A let's get real, @17 je dobre a štýlovo oblečená, ale neviem, čo na tom má byť sexy.
Na druhej strane, pre kazdeho je sexy nieco ine.
Decentne oblečená je samozrejme nenápadnejšia a teda tak neviniká, však je príťažlivejšia
To že sa sporo oblieka z nej prirodzene nerobí kurvu. Niekto má taký štýl a proti gustu žiadny..........
Avšak osobne ma viac priťahujú decentne oblečené slečny
"neviem či je to v iných krajinách bežné chodiť v zimnom období v minisukni"
aj ja som mala takýto názor, kým som neprišla do severného írska a nezistila, že sa obliekam ako mníška do toho chodia večer, keď sa idú baviť, často bez siloniek/pančušiek + letné štekle. a nehovorím o výnimkách. húfy húfovité.