Toto je velmi zadrbna otazka, s prepacenim, a budu sa tu ludia hadat a kazdy si bude obhajovat svoje. Ja na takuto debatu mam velmi zive spomienky, ked sa kamaratka viac menej urazila (oka, skor bola sklamana a rozcarovana), ze jej diela sa nedostali na vystavu. Coz o to, vystava bude pre siroku verejnost a jej diela su svojim vyhotovenim 18+, teda by ich mohla vystavit, iab ked prijme plnu zodpovednost - teda ak by ju zazalovala nejaka mamicka, ze to pohorsilo jej deti a ohrozilo ich psychicky vyvin, mala by z toho pruser ona a nie usporiadatel vystavy - co ju logicky nepotesilo a radsej sa tie jej diela stiahli. Potom sa mi stazovala, ake je to nespravodlive, ze ona nad tym sedela hodiny a hodiny (coz je svata pravda) a niekto spravi len jeden cvak a na vystavu to pojde. Ze co je fotka v podovnani s malbou atd.
Ked si to tu precita nahodou, uskrti ma....
Podla man sa jednotlive druhy umenia medzi sebou nedaju porovnavat. Mozeme porovnavat medzi sebou, literaturu s literaturou, ale ci je lepsia hudba alebo kresba? To je porovnavat sekundy s metrami - co je viac, jeden meter alebo jedna sekunda?
Velmi, velmi zadrbna otazka...
Mne je blizka literatura, ale to nezmanema, ze ju uprednostnujem pred ostatnymi druhmi umenia, rada si pozriem vystavu maliarov, socharov, fotografov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
to by bolo ako "urážka" pre tie ostatné...
umenie, to je proste jedno a to isté
Ked si to tu precita nahodou, uskrti ma....
Podla man sa jednotlive druhy umenia medzi sebou nedaju porovnavat. Mozeme porovnavat medzi sebou, literaturu s literaturou, ale ci je lepsia hudba alebo kresba? To je porovnavat sekundy s metrami - co je viac, jeden meter alebo jedna sekunda?
Velmi, velmi zadrbna otazka...
Mne je blizka literatura, ale to nezmanema, ze ju uprednostnujem pred ostatnymi druhmi umenia, rada si pozriem vystavu maliarov, socharov, fotografov...
lebo umenie je proste UMENIE.
V tomto súhlasím. Myslím si, že akákoľvek forma umenia môže byť krásna - alebo na druhej strane škaredá / gýčovitá a na umenie sa len hrá...
Žiaľ v modernej dobe je častejšia skôr tá druhá forma.