bola som vo velmi malicko budapest som iba preletela autom, vieden je krasna, praha tiez. a inde som asi ani velmi nebola.. nvm, ci sa frankfurt rata za velkomesto, ale nebol zas tak vizualne nadherny
Berlín, Štokholm, Helsinki, Kodaň, Krakov, Budapešť, Viedeň. Prahe idem dať túto jeseň druhú šancu. Oslo by tu asi bolo tiež, ale bol som tam žiaľ prikrátko, tak neviem. Aj tie Pobaltské (Vilnius, Tallin, Riga) som rád navštívil. Len Londýn, Mníchov a Varšava nezaujali.
Helsinki sa mi veľmi páčili
Z tých bližších miest Krakow, úplne nádherné mesto.
Najmenej zo všetkých sa mi páčila Bratislava, tá je tak vizuálne nepekná
A vlastne teraz som si uvedomila, že môj komentár je skôr polopravda, ale trvám na Miláne, že je naj, a aj Istanbul je super. A Budapešť má škaredé metro
Krakow je najvacsia srdcovka a potom este Rim, Pariz, Budapest, Praha.. Aj ked som viac zatazena na mensie miesta, francuzske Pau je uplne idealne mesto pre mna, kebyze viem francuzsky hned by som tam sla studovat.
Praha, Split.
Paríž ma nenanchol vôbec, bohvieako ani Budapešť, Mníchov, Viedeň, Krakow.. V Berlíne som bola iba ako malá a moc si ho nepamätám, ale pozrela by som si ho znova.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A velmi sa mi lubila este Kazan
inac aj vieden aj budapest je krasne, napriklad sa mi moc nepacil amsterdam (akoze bol pekny ale ine mesta v NL lepsie ovela), praha je tiez pekna
vsade je pekne len v BA je hovno ale Edin za mna vyhral
Z tých bližších miest Krakow, úplne nádherné mesto.
Najmenej zo všetkých sa mi páčila Bratislava, tá je tak vizuálne nepekná
Paríž ma nenanchol vôbec, bohvieako ani Budapešť, Mníchov, Viedeň, Krakow.. V Berlíne som bola iba ako malá a moc si ho nepamätám, ale pozrela by som si ho znova.