co ja viem nezacinala by som s pisanim knihy ale sprav si blog alevo nieco take a ked to bude mat citatelnost alebo tak ...tak to skus...AK MÁŠ ZNÁMOSTI...inak knihu asi ťažko vydáš
nenechaj sa odrádzať... pokontaktuj vydavateľstvá,ktoré si myslíš,že by ti knižku vydali a uvidíš. každý predsa pozna-> "stastie praje zaciatocnikovi".... a existuje veeeeelmi vela mladych autorov,ktorí už vydali nejakú tú knihu a je medzi nimi aj veľa detí.by si bola prekvapena..takže smelo do toho a daj vediet ako to dopadlo. drzim palce.
V akej forme to máš? Ak mi to pošleš, dám to mojim luďom aby sa na to pozreli, a ak to bude mať potenciál, môžme sa dohodnúť. Ale ak máš záujem, napíš TS, nebudeme to riešiť verejne.
to sa nerobí tak, že ty si budeš vyberať, to sa posiela všetkým a dúfaš, že niekto si vyberie teba. čo si pravdepodobne nevyberie, pre nich sú to veľké náklady a odmietajú tak 90% toho, čo im príde. ale pre začiatok môžeš skúsiť písať na mamtalent.sk , to je portal Ikaru, niektorým odtiaľ už vydali knihy. aspoň uvidíš, v čom sa zlepšovať.
Neviem no, podľa toho asi o akú tému ide Môžeš to poslať do každého ktoré poznáš, ale nesľubuj si od toho veľa, buďme realisti aby si potom nebol sklamaná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
» www.schoollibraryjournal.com/article/CA64470...
Veľa šťastia
skús sa dostať do najbližšieho literárneho klubu........tam dostaneš spätnú väzbu a možno i radu ohľadne toho vydavateľstva