moju byvalu staru, Tasha5, zirafkaadka ci ako sa vola, leeav ci jak sa to pise, Tanickina, a este volakoho tusim.. len si nespominam koho.. a nie som si isty ci nie aj funebraka
je toho veľa a určite som niekoho zabudol:
loveilumination, weird, bebekex, matwejo, forte, nenavidim, hellium, leaav, hoperpohroma, narazuvzdornaa, fakecocacolazero, lenuli, lula264, aprilynne,nguyenphuongthuy, limetkajaja, sveter, myschka + bakalár, zrkadlovka, slackerbitch, kittyboo, 251lalia251, sugy1, smoshiedoll, vanesssa, ameryka, attis, zuzki11 a takého jedného smiešneho chalana, čo sem už asi dlho nechodí
Plnu rit, odhadom 60 ludi asi uz aj stretla aj rozpravala sa, a este vacsi pocet mi pise, ze videlo mna, ale nespoznala som ich
Uplne honorable mentions
Napriklad @mielikki , s ktorou pracujeme v rovnakej firme a ja vzdy pozeram rovno cez nu a nevnimam (a rozpravali sme sa mimo toho)
A @mrspunk , s ktorou som sedela na rovnakom seminari pre 20 ludi a prehliadla ju (a tiez sme sa rozpravali mimo toho)
@narazuvzdornaa oo, toľká pocta!
A tiež tak veľa, že nejdem radšej menovať, aby som niekoho neurazila, ak by som zabudla
Ale teda Nárazu by bola medzi tými, na ktorých by som beztak nezabudla
mne to strasne nepride, ale chcela som vidiet niekoho z ludu birdzovskeho ako vyzera v skutocnosti...takze ak sa na vas bude niekto pozerat a sa usmeje, je dost mozne ze som to ja
Okrem jedného birdzáka, ktorého stretávam občas náhodne v MHD, som sa s ostatnými stretla len cielene, tých bolo tuším päť, ak som nikoho nezabudla, ale nejdem vymenovávať, aby som predišla prípadnému trapasu
Ja viem celkom presne kolkych som (vedome) videla..5 z toho 4 boli cielene a 5. o tom nevie ale vie o tom osoba z ostatnych (ne)vymenovanych
A mam strasne blby pocit ze by ma niekto videl ale aj tak by ma to zaujimalo...nuz ale vraj by ma nespoznali podla fotiek mi bolo povedane tak neviem mozno ma uz videla polka birdzu
Veľa som videla náhodne napr. narazu, aprilynne, wewo, h8u, etelnair, floyd, stenatko, cabicabi, sadistrom, hetfield, antifunebracka, tangerina a kopu takých čo sem už nechodia a veľa som ich videla aj nenáhodne
nudím sa, tak som sa rozhodla, že to tu skúsim všetko vypísať, hoc je dosť možné, že veľa mien zabudnem spomenúť @ ladymobscene@ antifunebracka@ horsiq@ dee99@ schizoofrenik@ lenuska175@ plavam_zivotom@ pisik @ jesusmariajozefee @ waagbistritz69 @ melancholik @ bencen @ lenkaska1 @ ssnehulienka @ mcvpn @ mobscene_69 @ Tasha5 @ sechs @ l1me @ vladomet @ domcirock @ pinkhero @ jessiqa @ karma132 @ bacigala6 @ funkac @ lem0n @ viqina @ jubko @ mravecferdik @ therapybody @ chosky @ riskozvychodu @ noha05 @ feelagain @ lemonkaaa @ narazuvzdornaa @ foxylady @ rocafella @ mkamka @ lawey @ sakul @ sadistrom @ ceciak @ johnysheek @ spacebound @ filipenzo @ matiarka @ tangerina @ orfea2 @ wewo @ sturmer @ neoriginalna @ kolpo @ tibike @ skvrnka @ mero @ neviemsivybratnick ...
mnohí z nich sem už nechodia, mnohých som isto zabudla, s mnohými sa stretávam často, mnohých som ani nespoznala na Birdzi a mnohých som len zahliadla niekde
nooo, tak dam vsetkych, ktorych som kedy videla, bez ohladu na okolnosti
neviemsivybratnick
fajlo
horsiq
tosom
antifunebracka
mayben
feelagain
laurikaaa
leaav
mm47
dee99
mcvpn
l1me
sturmer
johnysheek
bebekex
este jeden nick si nepamatam
@narazuvzdornaa nevšimla si si ma a ani ja by som si ťa nie, keby mi mcvpn nepovedal čakala si na bus na hodžku a dávala si si rúž tuším
@ceciak jj, keď si ešte robil v mekáči, tak som ťa videla kráčať smerom od mekáču ja som bola v okoloidúcom aute ...aspoň myslím, že si to bol ty..podľa vlasov a tunelov len už si nepamätám v akom meste to bolo bánovce? netuším..
@mayben robil som v meku v BB alebo v Bratislave na SNPčku @Rocafella no je to možné aj @hoperpohroma tam chodievala potom som jej napísal že či tam chodí a prestala ale už tam nerobím už tam je po mne iba legendárne meno a fotka zamestnanec mesiaca na stene
ja som prave vcera videla jeden birdzovsky parik v centrale, neviem jak sa volaju, pred tym este dalsi parik quatroformaggi s jej chlapom (to uz som ich fakt musela pozdravit lebo to ako sme sa na seba len pozerali bolo smiesne a aj forte nedavno, kittyboo, bebekex s frajerom, ja vlastne skoro same pariky stretavam
@zrkadlovka
Fakt netuším ako dávno to bolo
Áno, bola si s jedným Birdzákom.
Viem, že vtedy si mi ráno napísala k fotke, že si ma asi videla na stanici (nebola to pravda) a ten istý deň som potom ja teba naozaj zazrel
Najvacsi mindfuck bol ked som videla limej a presvedčila som sa ze existuje a potom velakrat anonymne momoglamorous a wewa, ti sa mi casto priplietaju do cesty
@veronikacs ty si bola v kgb,ze jo? Lebo ja som vravela matejovi,ze tp je birdzacka,ale asi nevie ze aj my ( resp. ja,aj ked on to tu pravidelne stalkuje)
neverím, že nikoho, na to bývam v priveľkom meste ale zasa ja po prvé neviem, ako birdzáci vyzerajú a po druhé ,ak by som aj vedela, nevšimla by som si ich, nakoľko si nevšímam ani mojich známych xD takže...
Ono koho som stretol... Ten zoznam by bol velmi dlhy a mien by tu bolo okolo dobrej sovky. Ale take osoby, ako @tomas , @mayo , @narazuvzdornaa , @mezomus , @mensrea , @johnyshek , @midnightlady spomeniem a obcas spolu stale komunikujeme (ci si zavolame, alebo zajdeme na pivo)
Stretol som vela ikon birdzu, sak za tie roky...
@bebekex anoo! a takisto hovorím frajerovi, že vás poznám z internetu a on že čo vás nejdem pozdraviť, tak ja že vy neviete kto som aj potom ešte v meste, kusok od alizee tušim? ste sedeli kusok od nás
@veronikacs joooj vidis to! keby nie sme ani jedna take hanblive, uz sme mohli sediet na pive ! nevadi. nabuduce budem vediet a urcite vas oslovim alebo keby sa nudite, kludne napis TS, skocime von
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
109 komentov
leiladrums a kityboo...neviem presne jak sa tie ich nicky píšu...takto si ich píšem v hlave ja
loveilumination, weird, bebekex, matwejo, forte, nenavidim, hellium, leaav, hoperpohroma, narazuvzdornaa, fakecocacolazero, lenuli, lula264, aprilynne,nguyenphuongthuy, limetkajaja, sveter, myschka + bakalár, zrkadlovka, slackerbitch, kittyboo, 251lalia251, sugy1, smoshiedoll, vanesssa, ameryka, attis, zuzki11 a takého jedného smiešneho chalana, čo sem už asi dlho nechodí
Uplne honorable mentions
Napriklad @mielikki , s ktorou pracujeme v rovnakej firme a ja vzdy pozeram rovno cez nu a nevnimam (a rozpravali sme sa mimo toho)
A @mrspunk , s ktorou som sedela na rovnakom seminari pre 20 ludi a prehliadla ju (a tiez sme sa rozpravali mimo toho)
A tiež tak veľa, že nejdem radšej menovať, aby som niekoho neurazila, ak by som zabudla
Ale teda Nárazu by bola medzi tými, na ktorých by som beztak nezabudla
A mam strasne blby pocit ze by ma niekto videl ale aj tak by ma to zaujimalo...nuz ale vraj by ma nespoznali podla fotiek mi bolo povedane tak neviem mozno ma uz videla polka birdzu
@antifunebracka ja som mal také fórum nedávno o fotkách
ináč som úchyl, stretla som dobrú stovku ľudí, asi s piatimi sa ešte stále stretávam
A náhodne som videla @padlyanjel @narazuvzdornaa @forte @lenkaska1 a myslím že v Trnave som pár krát zahliadla aj @georg21
@ ladymobscene @ antifunebracka @ horsiq @ dee99 @ schizoofrenik @ lenuska175 @ plavam_zivotom @ pisik @ jesusmariajozefee @ waagbistritz69 @ melancholik @ bencen @ lenkaska1 @ ssnehulienka @ mcvpn @ mobscene_69 @ Tasha5 @ sechs @ l1me @ vladomet @ domcirock @ pinkhero @ jessiqa @ karma132 @ bacigala6 @ funkac @ lem0n @ viqina @ jubko @ mravecferdik @ therapybody @ chosky @ riskozvychodu @ noha05 @ feelagain @ lemonkaaa @ narazuvzdornaa @ foxylady @ rocafella @ mkamka @ lawey @ sakul @ sadistrom @ ceciak @ johnysheek @ spacebound @ filipenzo @ matiarka @ tangerina @ orfea2 @ wewo @ sturmer @ neoriginalna @ kolpo @ tibike @ skvrnka @ mero @ neviemsivybratnick ...
mnohí z nich sem už nechodia, mnohých som isto zabudla, s mnohými sa stretávam často, mnohých som ani nespoznala na Birdzi a mnohých som len zahliadla niekde
neviemsivybratnick
fajlo
horsiq
tosom
antifunebracka
mayben
feelagain
laurikaaa
leaav
mm47
dee99
mcvpn
l1me
sturmer
johnysheek
bebekex
este jeden nick si nepamatam
a isto som dakono zabudla
@ceciak jj, keď si ešte robil v mekáči, tak som ťa videla kráčať smerom od mekáču ja som bola v okoloidúcom aute ...aspoň myslím, že si to bol ty..podľa vlasov a tunelov len už si nepamätám v akom meste to bolo bánovce? netuším..
@Rocafella no je to možné aj @hoperpohroma tam chodievala potom som jej napísal že či tam chodí a prestala ale už tam nerobím už tam je po mne iba legendárne meno a fotka zamestnanec mesiaca na stene
@Wewo nie toto je jedna veľká schíza
Cielene som stretol viac ako 40 ludi.
@grietusha na ten "trapny" moment si este spominam..
a inak to budu desiatky ludi... na vsetkych si urcite ani nespomeniem...
@schizoofrenik Fotku mám buď ja abo ona v albume.
ja som prave vcera videla jeden birdzovsky parik v centrale, neviem jak sa volaju, pred tym este dalsi parik quatroformaggi s jej chlapom (to uz som ich fakt musela pozdravit lebo to ako sme sa na seba len pozerali bolo smiesne a aj forte nedavno, kittyboo, bebekex s frajerom, ja vlastne skoro same pariky stretavam
Fakt netuším ako dávno to bolo
Áno, bola si s jedným Birdzákom.
Viem, že vtedy si mi ráno napísala k fotke, že si ma asi videla na stanici (nebola to pravda) a ten istý deň som potom ja teba naozaj zazrel
Ono koho som stretol... Ten zoznam by bol velmi dlhy a mien by tu bolo okolo dobrej sovky. Ale take osoby, ako @tomas , @mayo , @narazuvzdornaa , @mezomus , @mensrea , @johnyshek , @midnightlady spomeniem a obcas spolu stale komunikujeme (ci si zavolame, alebo zajdeme na pivo)
Stretol som vela ikon birdzu, sak za tie roky...