@patrixo Odkedy ale čelíme hrozbe zo strany mocensky a teritoriálne vyhladovaného Ruska, zápasu s ktorým musí Juraj Smatana venovať podstatnú časť svojho času, tak výrazne zanedbáva svoje funkcie v regionálnej správe.
akoze nema zle nazory, suhlasim, ale velmi zle su podavane, bojuje s propagandou takou cestou ze tomu "boju" neuveri ten rusofil potom, lebo to vyznieva velmi pro-usa a je to ako bojovat s ohnom ohnom, vyznieva podla mna utocne a fanaticky (aj irl)
je na SR viac subjektov co sa snazia takto nejako bojovat proti propagande ale je to cele divne. otazka ktora sa pri tom celom vynara ja taka ze; ale ako sa snazis nejako ist proti ruskej propagande tak, aby to nebolo cele potom pro-americke?
(dostala som takyto quest na jednom modelovom zasadnuti V4 a bolo to sakra tazke, aby nemusela byt pouzita kontrapropaganda a vobec, aby chceli ludia co su rusofilni alebo ich nezaujima nic ti nejako uverit)
@lenuska175 stačí hovoriť pravdu ako to napr bolo v Iraku,Lýbii a ako je to teraz v Sýrii ale to sa od Smatanu,Šebeja a spol nedočkáme,ja som bol kedysi dost protirusky zameraný ale treba sa na celú situáciu pozreť globálne,Rusko je proste velmoc čo sa týka armády a nemyslím že je prospešné ho nejak zbytočne provokovať,samozrejme že nie je dobrý ani druhý extrém a považovať všetko čo povie Putin za písmo svaté
@hetfield@19 slovenské médiá majú naozaj veľký problém s objektivitou. Už len keď sa pozriem na niektoré české zdroje, tak je to oveľa lepšie.
N-ko a SME vidia za všetkým zlým Putina alebo "jednoduchého občana".
Pravda v poslednej dobe naopak vyplakáva, ako každý krivdí Rusku, ktoré nikomu nič zlé nespravilo a zdôrazňuje ako nesmierne legitímny je Assad a podobné srandy... :S
Potom sa ani nedivím ako u nás ľuďom jebe...
@ps102 podla mna je Assad legitímny prezident lebo jediná alternatíva miesto neho sú islamskí fanatici,je to diktátor ale je velmi naivné si myslieť že v arabskom svete može fungovať demokracia západného typu,Irak a Líbyia sú ukážkové príklady čo sa stane ked sa odstráni diktátor.A je od západu neuveritelne pokrytecké že ukazujú na Assada aký je strašný diktátor ale radikálny islamský režim v Saudskej Arábii je podla nich uplne v pohode
@antifunebracka Rusko sa do tej vojny zapojilo na základe toho že ich o to požiadala oficiálna Sýrska vláda ak za bordel považuješ to že robia nálety na islamských teroristov tak potom tak potom áno,robia tam bordel.Že pri náletoch zomierajú aj civilisti je smutné ale nedá sa tomu vyhnuť,civilisti zomierali aj pri humanitárnom bombardovaní Juhoslávie a Iraku(v Iraku ich bolo podstatne viac ako teraz v Sýrii)
@hetfield
Ja si myslím presne to isté, len výraz legitímny vnímame z iného pohľadu. Ja poukazujem na nízku legitimitu jeho vlády, neriešim či je správna voľba, alebo nie. To že je diktátor, ktorý prišiel k funkcii ako slepé kura k zrnu je jednoducho fakt. Šťastie má to, že vyšiel z tej správnej vagíny a jeho starší brat pripravovaný na následníctvo zomrel. Keď zomrel aj Assad starší, tak sa dokonca menila ústava, pretože Bašar bol podľa tej starej príliš mladý na funkciu prezidenta. Čo je dobrá znak toho, že hovoríme o riadnom Bazmekistane.
Problémom je to, že v takejto situácii ťažko povedať, čo je dobré riešenie, a čo zlé. Aj človek zakladajúci svoju moc prakticky len na úzkom kruhu mocných podporovateľov ktorých zdedil po otcovi, obmedzujúci demokratické prejavy a používajúci veľmi hrubé postupy, je vnímaný ako jedno z tých lepších riešení.
Určite lepší ako zástupy kozojebov z púšte, o ktorých sa ani ich vlastná mať nevyzná. Typický blízkovýchodný clusterfuck...
@antifunebracka lipsica nemam v laske, porobil kopec kardinalnych chujovin, ale hentie kompromitujuce materialy mozu byt len spravodajske hry.. ako moze to byt pravda, ale nevylucujem, ze ide o vymysel..
@imperador Podľa mňa je Andrej submisívny, sleduj jeho reakcie a všetko a uvidíš. Možno to len kvalitne zakrýva a doma rozpína biče a praktizuje bondage. Ktovie.
@imperador matovic sa správa akoby tam na každého mal schované eso a môže každého skorumpovaneho nájsť, ale ci aj on sám nie je v dacom a ci sa nesnaží len odlákať pozornosť.
@20 Hento je taký humor, ako keď sa niekto vysere do postele a cíti sa ako Gándhí srandy. @hetfield Myslíš, ako Rusko cielene bombarduje nemocnice a školy, aby tam narobilo čo najväčší chaos, ktorý potom bude musieť EÚ a USA riešiť? @hnisavica Najlepšia bola tá nadržaná právnička aj tak... trochu mu ju závidím, tá sa teda vedela odviazať! @patrixo Tiež som to samozrejme zvažoval, ale potom ide o veľmi premakaný a obsiahly pasqil, s ktorým by si niekto dal až neprimerane veľa práce. Vymýšľať tisíce riaDKOv sexuálnych konverzácii... a ešte k tomu ich zasadiť do reálnych udalostí, keďže všetky dátumy výjazdov, ktoré kde-tam "Lipšic" spomína, sa skutočne vtedy udiali a presne na tie miesta. Ako klobúk dolu. @ps102 Podľa mňa je N bezkonkurenčne najobjektívnejším médiom v SR len s drobnými chybičkami (prílišná empatia a zhovievavosť k prisťahovalcom a moslimom, ale to sa medzi dnešnou inteligenciou, žiaľ, nosí). No smerom k Rusku to podľa mňa vôbec nepreháňajú. Myslím, že je to presne také zlé, ako to vykresľujú.
@antifunebracka Ó, bože! "Zlé" Rusko bombarduje nemocnice, kde sa zotavujú teroristi, aby mohli znova zabíjať. To je zločin proti ľudskosti najvyššieho kalibru.
@antifunebracka ano presne a preto že im bombardujú školy a nemocnice obyvatelia Allepa po skončení bojov oslavovali že ich zbavili tých dobrých islamských teroristov z umiernenej opozície a dokonca si dovolili ešte aj sláviť vianoce,no strašné niečo!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ukazkovy priklad chorobnej spropagandovanosti ale nie od Ruska, ale od USA
je na SR viac subjektov co sa snazia takto nejako bojovat proti propagande ale je to cele divne. otazka ktora sa pri tom celom vynara ja taka ze; ale ako sa snazis nejako ist proti ruskej propagande tak, aby to nebolo cele potom pro-americke?
(dostala som takyto quest na jednom modelovom zasadnuti V4 a bolo to sakra tazke, aby nemusela byt pouzita kontrapropaganda a vobec, aby chceli ludia co su rusofilni alebo ich nezaujima nic ti nejako uverit)
N-ko a SME vidia za všetkým zlým Putina alebo "jednoduchého občana".
Pravda v poslednej dobe naopak vyplakáva, ako každý krivdí Rusku, ktoré nikomu nič zlé nespravilo a zdôrazňuje ako nesmierne legitímny je Assad a podobné srandy... :S
Potom sa ani nedivím ako u nás ľuďom jebe...
Ja si myslím presne to isté, len výraz legitímny vnímame z iného pohľadu. Ja poukazujem na nízku legitimitu jeho vlády, neriešim či je správna voľba, alebo nie. To že je diktátor, ktorý prišiel k funkcii ako slepé kura k zrnu je jednoducho fakt. Šťastie má to, že vyšiel z tej správnej vagíny a jeho starší brat pripravovaný na následníctvo zomrel. Keď zomrel aj Assad starší, tak sa dokonca menila ústava, pretože Bašar bol podľa tej starej príliš mladý na funkciu prezidenta. Čo je dobrá znak toho, že hovoríme o riadnom Bazmekistane.
Problémom je to, že v takejto situácii ťažko povedať, čo je dobré riešenie, a čo zlé. Aj človek zakladajúci svoju moc prakticky len na úzkom kruhu mocných podporovateľov ktorých zdedil po otcovi, obmedzujúci demokratické prejavy a používajúci veľmi hrubé postupy, je vnímaný ako jedno z tých lepších riešení.
Určite lepší ako zástupy kozojebov z púšte, o ktorých sa ani ich vlastná mať nevyzná. Typický blízkovýchodný clusterfuck...
» domov.sme.sk/c/20425933/koru...
@hetfield Myslíš, ako Rusko cielene bombarduje nemocnice a školy, aby tam narobilo čo najväčší chaos, ktorý potom bude musieť EÚ a USA riešiť?
@hnisavica Najlepšia bola tá nadržaná právnička aj tak... trochu mu ju závidím, tá sa teda vedela odviazať!
@patrixo Tiež som to samozrejme zvažoval, ale potom ide o veľmi premakaný a obsiahly pasqil, s ktorým by si niekto dal až neprimerane veľa práce. Vymýšľať tisíce riaDKOv sexuálnych konverzácii... a ešte k tomu ich zasadiť do reálnych udalostí, keďže všetky dátumy výjazdov, ktoré kde-tam "Lipšic" spomína, sa skutočne vtedy udiali a presne na tie miesta. Ako klobúk dolu.
@ps102 Podľa mňa je N bezkonkurenčne najobjektívnejším médiom v SR len s drobnými chybičkami (prílišná empatia a zhovievavosť k prisťahovalcom a moslimom, ale to sa medzi dnešnou inteligenciou, žiaľ, nosí). No smerom k Rusku to podľa mňa vôbec nepreháňajú. Myslím, že je to presne také zlé, ako to vykresľujú.