tazko mi vybrat jedneho... Hossa, Demitra, Gaborik a Chara asi najviac...uz konecne by sa to mohlo niektoremu z nich podarit a doniesli by Stanley cup na Slovensko...
fúha, teraz som sa zarmútila dosť... zabudla som, že sú MS a ja ich neuvidím doriti... prajem to Hossovi, pretože je to hokejový génius, ak existuje také slovné spojenie, ale kapísko?
liluška, pekný? no ak myslíš, pravdaže Hossu, nie gáboríka; keď bol možno mladší, mám takú jednu jeho fotku, kde má asi 19, vyzeral ešte príťažlivo, teraz už ani nie príťažlivé je hlavne sledovať ho na ľade, to je radosť pre moje oči, veľmi veľká radosť, za každým, keď sa hrnie na bránku súpera...
boli situácie, na ktoré sa nedá určite zabudnúť...
ako vyšiel Marián z trestnej lavice a bez problémov dal gól, jednoducho prišiel, zvíťazil, odišiel jáj bože môj...
alebo ako Lašák zachytil puk v predĺžení so Švédmi, kedy sa rozhodovalo, kto pôjde do finále... ten okamih kraľuje na vrchu hory šťastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale inak o ňom asi najčastejšie počujem v športových novinách a Ďalej preto že mám rada Detroit
ako vyšiel Marián z trestnej lavice a bez problémov dal gól, jednoducho prišiel, zvíťazil, odišiel jáj bože môj...
alebo ako Lašák zachytil puk v predĺžení so Švédmi, kedy sa rozhodovalo, kto pôjde do finále... ten okamih kraľuje na vrchu hory šťastia
Fest nemám rád toho Crosbyho :p