klub transexualnych idolov upistanych pubertaciek a.k.a. pattinson, efron...
klub nasteroidovanych beztvarych hmot feat. schwarzenegger, norris, seagal...
klub komikov, ktori nie su komicki a la de funes
klub hercov, o ktorych panuje vseobecna vedomost, ze vedia hrat, ale kazdy sa len boji povedat, ze nevedia - vid studenkova
a mnoho dalsich
p.s.: na slovenskych hercov potichsie, mame mnoho uzasnych divadelnikov!! s ordinaciami a pod. je to horsie, ale - hoci nase audio-vizualne umelecke sklony stoja za staru belu, najde sa aj tu dost vela talentovanych ludi.
George Clooney, Rob Schneider, Adam Sandler, Shannen Doherty, Tori Spelling a Jason Priestley (BH 902 10), Antonio Banderas, Joan Collins, Victoria Principal, Erika Eleniak, David Hasselhoff, Z. Studenková, T. Matonoha, Katarína Brychtová, Dorota Nvotová, M. Noga...
Generácia starších českých hercov je vynikajúca, naj best actors samozrejme GB - Rowan Atkinson, Carmen Silvera, Rose Hill, Catherine Tate, Robert Lindsay, Kris Marshall, Michael Harper, Matt Lucas, David Walliams...
z tych slovenskych: fialova, knazko, lasica, pauhofova, studenkova, vajda, morova, kolenik, barta, hajdu...
a zo zahranicnych: dicaprio, sandler, vandame, schwartzeneger, noriss, zellweger, gere...
ale tiez je vela slovenskych hercov, na ktore nemozem povedat nic zle... napr. z tych znamejsich som videla nazivo hrat mariana slovaka a ten bol neskutocny a vzdy sa tesim, ked sa mi podari dostat na to predstavenie alebo bohuzial uz neboheho mariana zednikovica a tomu som uplne uverila, ze je ten lakomec...
mam dojem, ze nasi herci hrat vedia, aspon vacsina, len nie vo filmoch, kde to musi byt strojene a milionkrat opakovane, ale na divadelnych doskach, kd to sice je nacvicene, no mozu si obcas dovolit aj improvizovat
okrem hercov, od ktorych sa proste neda ocakavat nic dobre - chuck, seagal, van damme mi neprekazaju herci ako taki...raz hraju v dobrom filme, raz v zlom.
a hlavne.. ked mi je nejaky herec nesympaticky, nesledujem ho, tym padom neviem jeho meno a nemam sem co velmi napisat
Robert Pattinson u mňa na 100%, nemala som ho rada keď bol v Harry Potterovi 4 a potvrdilo sa mi to aj keď hral v Twilighte... on je tak nechutný a strašne sa mi z neho zdvíha žalúdok... jednoducho ble...
@mezomus ale vie dobre zahrať feťákov,ako napríklad v Requiem for a dream alebo v obchodníkovi so smrťou,kde feťáka podľa mňa zahral perfektne... ale neberiem ti názor,že je ti nesympatický...len hovorím,že vie hrať...
A potom tí,čo hrajú v amerických sračkách typu High School Musical,atď...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Jenifer Aniston
Zac Efron a ti buzici co nezahraju vaznu rolu iba tie americke tanecne kraviny
Gerard Depardieu
Jean Reno
týchto ozaj nenávidím
+ kopa ďalších na ktorých mená si nespomeniem
klub nasteroidovanych beztvarych hmot feat. schwarzenegger, norris, seagal...
klub komikov, ktori nie su komicki a la de funes
klub hercov, o ktorych panuje vseobecna vedomost, ze vedia hrat, ale kazdy sa len boji povedat, ze nevedia - vid studenkova
a mnoho dalsich
p.s.: na slovenskych hercov potichsie, mame mnoho uzasnych divadelnikov!! s ordinaciami a pod. je to horsie, ale - hoci nase audio-vizualne umelecke sklony stoja za staru belu, najde sa aj tu dost vela talentovanych ludi.
Generácia starších českých hercov je vynikajúca, naj best actors samozrejme GB - Rowan Atkinson, Carmen Silvera, Rose Hill, Catherine Tate, Robert Lindsay, Kris Marshall, Michael Harper, Matt Lucas, David Walliams...
a zo zahranicnych: dicaprio, sandler, vandame, schwartzeneger, noriss, zellweger, gere...
ale tiez je vela slovenskych hercov, na ktore nemozem povedat nic zle... napr. z tych znamejsich som videla nazivo hrat mariana slovaka a ten bol neskutocny a vzdy sa tesim, ked sa mi podari dostat na to predstavenie alebo bohuzial uz neboheho mariana zednikovica a tomu som uplne uverila, ze je ten lakomec...
mam dojem, ze nasi herci hrat vedia, aspon vacsina, len nie vo filmoch, kde to musi byt strojene a milionkrat opakovane, ale na divadelnych doskach, kd to sice je nacvicene, no mozu si obcas dovolit aj improvizovat
a hlavne.. ked mi je nejaky herec nesympaticky, nesledujem ho, tym padom neviem jeho meno a nemam sem co velmi napisat
excuse moi!
tragickejsi traged snad neexistuje
A potom tí,čo hrajú v amerických sračkách typu High School Musical,atď...