ja som dost extrem v tom, skoro vzdy zjem uplne celu prilohu prvu a potom az maso respektive ked mi ta priloha velmi chuti tak prvu polku jem spolu ale potom zjem cely zvysok prilohy aj tak a na koniec cely zvysok masa..
ale ked mam len ze maso a zeleninu co mam casto, tak vzdy zjem najprv celu zeleninu bez toho aby som sa dotkla masa a az potom maso..
a k takemu ze pecivo atd mam vzdy kopu cerstvej zeleniny, ale vzdy zjem najprv celu zeleninu az potom to pecivo. to iste napr aj vajicka + zelenina
Toto bolo tazke rozhodovanie, lebo vacsinu vsetko jem naraz, cize maso s prilohou a tak. Ale napr. ten burger a hranolky to su pre mna ako dve samostatne jedla takze najprv by som zjedla hranolky ako prve jedlo a burger ako druhe Alebo ak je nieco velmi dobre napr. pecene zemiaky, hubova omacka a pecene maso tak to zjem postupne lebo tak si to viac vychutnam. Samozrejme ak je ako priloha k masu sucha ryza, tak budem jest vsetko spolu.
Ale co niekedy naozaj nejem poporadi, tak je polievka a druhe jedlo. Najprv zjem to, na co mam vacsiu chut. Alebo ak je polievka horuca, tak zjem najskor druhe. Koniec pribehu
Ja všetko rozoberám. Ešte aj chleba jem dokolečka, že najskôr kôrku. Aj horalku. Aj také tie mašinkové vianočné koláče, že najskôr odkusnem tie čokoládové kraje, potom zjem stred. Aj keď v tomto prípade ma to strašne irituje, lebo tie kraje sú najlepšie (ďakujem, babi), ale keby som najskôr zjedla stred, tak mám špinavé ruky. A ako sa tu už spomínali lentilky, tak tie jem tak, že si ich rozdelím podľa farieb, niekedy zjem najskôr prvú farbu, čo sa mi nepáči, inokedy odjem z každej, aby bolo rovnako, a potom zjem prvú tú, ktorá sa mi nepáči.
Robievala som to najskôr opačne a jedla som najskôr to, na čo som mala menšiu chuť. ale keď som žila s malej tatkom, zvykol mi užrať z tej časti na ktorú som sa tešila a nechávala som si ju..a to ma poznačilo odvtedy jedávam najprv tú časť, na ktorú mám väčšiu chuť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale ked mam len ze maso a zeleninu co mam casto, tak vzdy zjem najprv celu zeleninu bez toho aby som sa dotkla masa a az potom maso..
a k takemu ze pecivo atd mam vzdy kopu cerstvej zeleniny, ale vzdy zjem najprv celu zeleninu az potom to pecivo. to iste napr aj vajicka + zelenina
A neznášam keď mi niekto zobne z taniera keď už som pred koncom že vidím ako narušil tú harmóniu ..iba ak vezme rovnako
Alebo napríklad keď mám lentilky s každej farby rovnako +5 žltých a niekto príde a vezme si iné ako žlté to sa mi chce plakať
Ale co niekedy naozaj nejem poporadi, tak je polievka a druhe jedlo. Najprv zjem to, na co mam vacsiu chut. Alebo ak je polievka horuca, tak zjem najskor druhe. Koniec pribehu