upratovanie (akoze presunut tu kopu popisanych papierov z prostriedku mojho stola nabok, potom pocuvanie mamineho vrestania ze to neni upratane a potom to musim narvat do policiek suplikov do kosa a neviem coho este slight_smile:
presne, upratovanie kuchyne!, prach poutieram raz - dva (somarinky z poličiek nedvíham, priznávam sa) aj vysávanie sa celkom dá, žehliť nežehlím, prať neperiem - to robí sestra.. a moja najobľúbenejšia domáca práca xD je umývanie kupelne.. netuším prečo, : )
Asi žehlenie... (+ všetko čo sa týka varenia) a ak to ešte paltí pre túto kategoriu, tak všetky činnosti v záhrade. A zabudla som (a to bytostne neznášam) upratovanie skriňu s topánkami
nenavidim z celej duse utieranie prachu, preto to nikdy nerobim..a umyvanie okien.. takze to tiez nerobim.. vacsinou len vysavam a umyvam podlahy a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Varím celkom rada, vysávanie tiež ujde a aj pranie.
inak neznášam upratovanie kuchine.. musím to robiť každý večer a je tam strašný bordel vždy..
bude to tým, že nevedia o čom je vlastne reč, to UPRATOVANIE nemajú v slovníku
alebo im snáď nerobí problém nič z hore uvedeného ?
Presne, rada sa sťažujem