SC I a II, Fallout I a II, Stronghold Crusader, Guild Wars I a II, League of Legends, Tera.. nvm je toho dost, momentalne ideme drtit s eteloidom a barkusom Path of Exile
Ja cakam na novu Amnesiu (10.9 vyjde)... Inak si do dnes sem tam rad zahram Red Orchestra 2 a postrielam par Rusov..
@n0win0u Ak ste PoE este nehrali tak odporucam si najskor trosku nastudovat na fore nejaky Build.. inak budete hrat a okolo lvl 40 mozno zistite, ze vase postavy su na rit
@n0win0u Nie, skill reset tam nie je, pokial ja viem (sice som to nehral uz dlhsiu dobu).. jedine po nejakych vacsich patchoch (ked urobili napr nejake zmeny v skill tree) dali skill reset a mohol si si ich dat vsetky na novo.. (vtedy vela ludi jasalo ze to zachranilo ich postavu ktorej dodrbali skill tree) Ale inak je tam jedine Orb of Regret, akoze lutujes svoje rozhodnutie v skill tree ktory ked pouzijes, mozes si jeden skill "refundnúť" ...cize na cely skill tree na lvl 40 napr. by si potreboval tak okolo 50 tych orbov a tie veru nie su lacne a ani nepadaju casto z nepriatelov
Ale tak clovek sa uci na chybach.. ja som svoju prvu postavu tiez trochu posral.. Ale zazil som dva take velke patche a mal som sancu zachranit to (preto radim pozriet si na fore nejaky build od skusenejsich hracov.. je ich tam pozehnane...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ac 2, stronghold, sh: crusader, bioshock 1, 2, sc 2, nfs: mw stare a nove, f1 2012, wow
@trdelniiiq prave hram crusadera niekedy mozme dat cez hamachi ^__^
@n0win0u Ak ste PoE este nehrali tak odporucam si najskor trosku nastudovat na fore nejaky Build.. inak budete hrat a okolo lvl 40 mozno zistite, ze vase postavy su na rit
tych som zabydol
@arysk uhm kto vie, ci sa tam vobec dostaneme. tam nie je nejaky skill reset ked tak ? ideme to hrat leisure, to zvladneme
Ale tak clovek sa uci na chybach.. ja som svoju prvu postavu tiez trochu posral.. Ale zazil som dva take velke patche a mal som sancu zachranit to (preto radim pozriet si na fore nejaky build od skusenejsich hracov.. je ich tam pozehnane...)
A Silent Hill séria celá.
Jagged Alliance, Doom, možno Fallout trochu
MP - Red Orchestra 2, Team Fortress 2, CS Source, Insurgency
@sugy1 jagged alliance 2: wildfire - najlepsia hra ever!
- Scrabble, UNO, klasické sedmové karty