vieš čo kúsok od Weeze, som makal cez agentúru OTTO a v jednom z ich parkov, našťastie nie Laarbruch, to bola strašná feťačina... avšak hneď vedľa na Siedlungu, no na Altone poznám pár ľudí z Gaußplatzu, čo je tiež veľmi zaujímavé miesto, ľudia tam žijú v karavanoch a prerobených vagónoch, zväčša pankáči a kdejaké individuá som stopoval z Kodane do Amsterdamu, tak som sa stavil na pár dní
@torpedo08 No samozrejme by som bol radšej keby LM vyhral Dortmund ako furt len Real a Barca Každopádne mám rád nemecké kluby, rozhodne radšej ako španielské
@torpedo08 Na Barce sa mi nepáči ta ich strojová hra, ja mam rád akčnú hru, kde ta lopta lieta, kde na bránu lietajú rany ako z dela. Preto mám rád hlavne anglickú ligu, kde je často aj hokejové skóre Ale neviem či mám nejaký top klub, ja sa snažím byť nestranný, keď vidím že si to ten klub záslúží, tak nech mi je akokoľvek nesympatický, tak im to doprajem. Akurát Slovanu, tomu to nedoprajem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@tvojdedo mňam mňam