Ani ja celkom tú ako je v tej @1. Taká pomalá, nezáživná, veľmi ma neuchvacuje, podobne ako Careless Whisper od Georgea Michaela. Akože oboch týchto interpretov rád vypočujem, ale toto sú aspoň pre mňa pesničky, ktoré nie celkom znášam a sú aspoň pre mňa najslabšie..
Nemám celkom rád také piesne ako z jemných melódií, aj keď sem-tam aj nejaké pomalé mám obľúbené.
@tequila@24 som sa na sekundu zamyslela a @velagranka alors on danse aj ja neznasam @lenkaska1 som musela dat do youtubu lebo som nevedela, co to je zac ale hej, divna velmi, neviem sa rozhodnut ci je ok alebo nie
@lenkaska1@30 ne, jasne ze som ju pocula ale nevedela som co to je, ani od koho, takze ked si napisala iba Tiesto Business tak som nevedela o co ide.
Inac ten Tiesto bol in uz celkom davno, doteraz bol zapadnuty prachom a vidim ze sa s tymi hitmi nejak znovu rozbieha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Nemám celkom rád také piesne ako z jemných melódií, aj keď sem-tam aj nejaké pomalé mám obľúbené.
a celkovo nieco na tento drbly styl je fakt pain.
ale urcite ich je viac, toto su prve co mi napadli
tesim sa na tohtorocny
@velagranka alors on danse aj ja neznasam
@lenkaska1 som musela dat do youtubu lebo som nevedela, co to je zac ale hej, divna velmi, neviem sa rozhodnut ci je ok alebo nie
Inac ten Tiesto bol in uz celkom davno, doteraz bol zapadnuty prachom a vidim ze sa s tymi hitmi nejak znovu rozbieha