Ahoj, tak si precitajte moju tazku dilemu-vyberam medzi dvoma dievcatami a tazko sa mi rozhodnut tak by som rad vedel co by ste si vybrali vy, mozno ziskam trocha nadhladu (aj ked o tom dost pochybujem, kazdopadne bude sranda ):
jednotku by som si vybrala, ale som žena ...vyzerá to stabilnejšie a zároveň tak že by ste si mohli rozumieť, ale na druhej strane je všetko iné byť kamarát a byť priateľ tak aby sa to nepokazilo tým že spolu začnete chodiť :/...tá druhá možnosť je pre teba lákavá podľa mňa len kvôli tej "trojke"...ale na druhej strane si mladý a pokial necheš ešte vážny vzťah tak ....
@antifunebracka mozne to je...ale myslim ze ja som spomedzi muzov menej ovplyvnitelny hormonmi aj ked mi este ani neskoncila puberta (sudim podla chovania mojich kamaratov) ...viesco bol som snou par krat vonku (s tou 2.) a je to tiez fajn baba, ale proste mam blizsie k tej prvej (ale znova- snou sa poznam dlhsie a lepsie), takze neviem ci mam skusat s tou novou alebo radsej stavit na istotu
pardon ak som to dostatocne nevysvetlil, s tou bisexualkou si tiez celkom rozumieme a je sympaticka a tak ale je mi viacej cudzia ako ta druha...ale to by sa asi casom vyriesilo...a uprimne, koho by nelakala trojka s 2 peknymi babami?...a rad by som aj vaznejsi vztah lebo take "jednorazovky" ma moc neberu v poslednej dobe uz...
aa @cicatrix -viem ze je to divne ale po par zlych skusenostiach som dospel k nazoru ze "laska na prvy pohlad" je picovina a skoro nikdy to nevyjde...lepsie si niekoho vybrat a potom skusit ci ste ako sa hovori "kompatibilni"
Aj keď som dievča, vybrala by som si 1. Lebo vyzerá sľubnejšie, má ako to povedať.. "mozog". Tak sa mi zdá. Tú 1. si uviedol ako prvú, tak myslím aj že ti na nej viac záleží. Proste ma viac ťahá tá 1. Ale na druhú stranu, tá "nadržaná generácia" (neuraz sa si môže vybrať aj 2. Ak by si si aj vybral 1. tak by ti to možno pokazilo pekné kamarádstvo. Proste si vyber, je to len na tebe.
@orcist laska na prvy pohlad nie, ale nejaka ta osudova pritazivost, ked na daneho cloveka nedokazes prestat mysliet a ani ta nenapadne, ze by mohol existovat aj niekto iny. take to "poblaznenie"
@cicatrix a hadaj odkial pramenia moje "neprijemne skusenosti"? ...u dievcata je to mozno trosicka lahsie lebo chalan podlahne (nie vzdy samozrejme ale baby su obvykle zvyknute odrazat chalanov, kedze chalani si vyberaju vacsinou tie iste lebo su "povrchni, uchylni" a neviem co este
@hoperpohroma moze to tak dopadnut, ale ja verim ze na vztahu treba pracovat a ne len cakat ze ti nieco spadne z neba rovno do papule
@orcist ked raz babu zaujmes, tak sa ti bude plazit popri nohach. baba podlahne taktiez velmi rychlo, ale chalan sa jej musi proste pacit a byt jej sympaticky po vsetkych strankach. a nezabudaj, ze muz si vzdy moze vyberat len z dievcat, ktore si uz predtym vybrali jeho.
@hoperpohroma ...mozno niesom ale aj ty si to trocha zle pochopila...normalni ludia zacnu s niekym chodit a potom az zistia ci spolu vydrzia a ci si navzajom sedia-ked tak sa rozidu, ale ja to robim tak ze najprv sa skamaratim, dobre spoznam osobu s ktorou by som mohol mat potencialny vztah a az potom sa rozhodnem ci to stoji za skusku, a ak to za nu stoji tak sa aj zamilujem neskor...pretoze je prirodzene zamilovat sa do cloveka s ktorym travis rad cas a si ochotny s nim chodit aj ked k nemu zatial nic take silne necitis
ani jednu..v prípade že ani k jednej nič viac necítiš a začneš si s nimi tak si kokot...ale asi by som to druhé nejde o tú trojku a bla bla ale o to že by som si nechcela pokaziť medziľudský vzťah s najlepšou kamarátkou
mozno aj citim len sa bojim si to priznat aby to nedopadlo tak ako naposledy a predtym tiez, ze mi moje hlboke city oplieskali o hubu a poslali ma dopice xD ...preto si vyberam, aby sa mi to nestalo znova...
Ani jednu - v prvom prípade by si niekomu pokazil vzťah, ktorý stále je ešte vzťahom a sám opisuješ, že ten chalan nie je sviňa, tak nebuď ani ty ... v druhom prípade by si viac myslel na sex ako na lásku, čo nie je podľa mňa vôbec dobrá perspektíva pre vzťah...
@medicus ...nehovorim ze idem rozvracat ten vztah, ja si mozem totizto vybrat aj platonicku lasku s tym ze budeme iba kamarati...ale v poslednej dobe to vyzera ze by jej bolo lepsie somnou (nehovorim to kvoli sebe, myslim to vazne) a o sex mi nejde ani v najmensom, ako hovorim uzit si mozem kedykolvek, mam na to znamosti podobne ako tie lesbicke kamaratky tej druhej moznosti (az na to, ze niesu lesbicke ...ale mne nejde o toto ja chcem vztah, preto to aj riesim
@husky tiez o tom prvy krat pocujem (a este sa to mne stane)...
@nancy456 tiez som o tom takto rozmyslal ale nebudem im nicit vztah, chvilu este pockam ako sa to bude vyvijat a ked sa rozidu tak sa chopim sance, ak nie tak pouvazujem ci budem chodit s tou 2. alebo sa na obe vykaslem a nejako ju odmietnem...
@orcist už len tá veta, že "jednorázovky" ťa už tak moc neberú vypovedá o všetkom...pre dobro tej kamarátky (1.) si vyber radšej (2.), kedže v tom vzathu by si mal aspon ten sex a kamarátsvo pre chvílkové zbláznenie by som neriskovala...aj keď ktovie... veľa šťastia kámo
@shay ...jednorazovky som nikdy ako vztah nebral- sex a koniec (dotycna o tom vedela a suhlasila zakazdym) ...mam pocit ze toto nieje chvilkove poblaznenie pretoze ju poznam uz take dobre 3 roky, ale s tym riskovanim mas pravdu, ani ja to nechce pos*at a preto asi pockam ako sa jej to bude vyvijat s tym frajerom a uvidim
mno neviem či je dobrý nápad si začať s najlepším kamarátom...máš 17 čiže to nebude vzťah "na celý život" takže zbytočne poškodíš kamarátstvo...niekedy je lepšie mať 100 najlepších kamarátov ako jednu lásku tak porozmýšľaj o budúcnosti....užívaj si,čiže 2.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
@laurica vsak v telke bezi paradise co by si chcela
@hoperpohroma moze to tak dopadnut, ale ja verim ze na vztahu treba pracovat a ne len cakat ze ti nieco spadne z neba rovno do papule
tú druhú asi chceš len kvôli sexu...radšej by som si vybral tú prvú
@sqad do riti, a kam este vsade? ...vtip
Počkaj kým sa s ním nerozíde sama a potom s ňou niečo rieš.
ak ani jednu. kasli na to.
iba sa strapnujes na fore. (a sranda to neni)
takže jednoznačne 2. možnosť
@nancy456 tiez som o tom takto rozmyslal ale nebudem im nicit vztah, chvilu este pockam ako sa to bude vyvijat a ked sa rozidu tak sa chopim sance, ak nie tak pouvazujem ci budem chodit s tou 2. alebo sa na obe vykaslem a nejako ju odmietnem...
1. nicim
2. niecim, co si nikto rano nepamata, ale trojka to moc nebola
tak sa zobud a nebuc kokot