Aktuálne mi je strašne sympatická Ukrajina, ale tak Česi sú naši bratia, sú mi najbližsi a majú krásnu krajinu. Rakúsko je tiež veľmi pekné a má skvelú životnú úroveň. V Maďarsku sú veĺmi milí ľudia podĺa mňa. Poľsko mi je asi najmenej sympatické, bola som pár krát pracovne vo Varšave a je to strašne ponuré špinavé, depresívne mesto, ako také obrovské šedivé sídlisko a zanechalo to vo mne veľmi zly dojem.
žijem v Česku už roky, takže asi hlasujem za Česko. krajina mi nepríde nejaká úchvatná a dychberúca, ale Prahu milujem Rakúsko je mi sympatické hlavne kvôli horám, Maďarsko kvôli tomu, že mám odtiaľ predkov, páči sa mi jazyk, Budapešť a ľudia mi tiež prišli veľmi milí a maďarská kuchyňa, samozrejme langoše a guláš a segedín a kopec ďalších vecí Poľsko sa mi opäť páči kvôli jazyku a lákajú ma Varšava a Krakow, zatiaľ som videla iba Wroclaw. no a o Ukrajine toho moc neviem, ani som tam nikdy nebola, sympatické sú mi varenyky
Lubim polstinu a Krakow, a chcem ist nutne pozriet sever Polska lebo je proste krasny.
Mam rada aj Rakusko, lebo proste mentalita a vsetko upratane a funkcne ? akurat ta nemcina ma vyrusuje. K Madarsku nemam nejaky specificky vztah, bola som len v Budapesti a dedine kde byva kamoska, k Cesku tiez nemam nejaky specificky vztah, a na Ukrajine som nikdy nebola, co ms v tejto chvili velmi mrzi, lebo ta UA, ktora bola, uz nikdy nebude… :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
A prírodou mám najradšej Rakúsko
Mam rada aj Rakusko, lebo proste mentalita a vsetko upratane a funkcne ? akurat ta nemcina ma vyrusuje. K Madarsku nemam nejaky specificky vztah, bola som len v Budapesti a dedine kde byva kamoska, k Cesku tiez nemam nejaky specificky vztah, a na Ukrajine som nikdy nebola, co ms v tejto chvili velmi mrzi, lebo ta UA, ktora bola, uz nikdy nebude… :/