nikdy by som nechcela číťať nikomu myšlienky, pretože keby to robil niekto mne tak by to určite nebolo nič príjemné. a vidieť budúcnosť už vôbec nie...vedieť čo ma čaká, báť sa toho, tešiť sa...radšej nech to neviem...ale lietať...to by bolo!
Vediet čítat myšlienky.. Hm.. To by bolo celkom fajn.. Ale potom by som vedela take veci, čo by som vediet nechcela a to by ma asi ranilo...
Vidiet buducnost..Hm..To by mohlo byt fajn..Ale niekdy fakt dost čudné
Lietat..Hm..neviem kde by som lietala..kedže by si to asi každý všimol
A to zneviditelnenie..Hm..Na čo by mi to asi tak bolo??
Ovplyvnovat emocie..To by bolo super..Ale v pripade že by bola doma nejaka napeta situacia ked pridu rodicia z prace..tak to by som chcela skludnit .. Ale tak že keby sa chcel niekto vyplakat tak by som tomu určite nezabranovala...
Byt nesmrtelnym..Hm..To by bolo krasne..Ale tak ked už nastanu nejake tie prirodne katastrofy alebo koniec sveta..Tak neviem neviem
Byť neuveriteľne krásnym a zároveň inteligentným... Hm..Tak to by bolo asi najlepšie
ved na zachod nemusite chodit to ked som bol ja raz davnejsie opiti tak... no..z lietanim je asi jdenine take dobre ostatne veci.... a rano opet skola ale aspon sa nebudem nudit,a budem v spolocnosti smrtelnikou kiez by som nevydel ich osud
chcem vediet lietat, citat myslienky uz trocha viem , byt neviditelnym, nesmrtelnym(zaroven aj nestarnucim) a to s tym nechodenim na hajzel by sa tiez zislo.. a bol by som dokonaly superhrdina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a k tej poslednej moznosti--krasna a inteligentna uz som Ale nee!!
Zachod..Juuuj to by bolo
Vediet čítat myšlienky.. Hm.. To by bolo celkom fajn.. Ale potom by som vedela take veci, čo by som vediet nechcela a to by ma asi ranilo...
Vidiet buducnost..Hm..To by mohlo byt fajn..Ale niekdy fakt dost čudné
Lietat..Hm..neviem kde by som lietala..kedže by si to asi každý všimol
A to zneviditelnenie..Hm..Na čo by mi to asi tak bolo??
Ovplyvnovat emocie..To by bolo super..Ale v pripade že by bola doma nejaka napeta situacia ked pridu rodicia z prace..tak to by som chcela skludnit .. Ale tak že keby sa chcel niekto vyplakat tak by som tomu určite nezabranovala...
Byt nesmrtelnym..Hm..To by bolo krasne..Ale tak ked už nastanu nejake tie prirodne katastrofy alebo koniec sveta..Tak neviem neviem
Byť neuveriteľne krásnym a zároveň inteligentným... Hm..Tak to by bolo asi najlepšie
2.zachod ..to sa da pomocov plienok
3.citat myslienky..to netreba staci vediet manipulovat s ludmi
4.buducnost..to by nebol zivot zaujimavy
5.letanie..staci sadnut na metlu a idem
6.neviditelnost..neviditelny plast vezmem a idem
7. emocie..svoje ci cudzie?...KED SVOJE STACI MEDITACIA, KED CUDZIE TAK TO ISTE CO 3. (manipulacia z ludmi)
8.nesmrtelnost..to je jedine co mi chyba k dokonalosti takze to by som brala
9. TO UZ SOM..xixi
-ovplyvňovanie emócii
-krásna a inteligentná samozrejme